E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Koca'nın başında olduğu ateşte kor parladı---

Bakan Koca'nın başında olduğu ateşte kor parladı

Bakan Koca'nın başında olduğu ateşte kor parladı
16 Şubat 2023 - 16:46 borsagundem.com

Hatay'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile sağlık çalışanlarının sohbeti sırasında önlerinde yakılan ateşteki kor parladı. Kimsenin yaralanmadığı olay anı kameraya yansıdı.

Hatay'da enkaz alanlarını inceleyen Sağlık Bakanı Koca, bir ateş başında ısınan sağlık çalışanları ile sohbet etmeye başladı. Bu sırada önlerinde yakılan ateşteki kor parladı; o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Bakan Koca ile yanındakilerin durumunun iyi olduğu belirtildi. Kısa süreli paniğe neden olan parlamanın ardından Koca, incelemelerine devam etti.

Depremin Türkiye ekonomisine etkisi: İşte ekonomistlerin ilk analizleri...

 

248. saatte mucize: 17 yaşındaki Aleyna enkazdan çıkarıldı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (16 Şubat 2023 18:29

    Sahaya inmesi güzel. orada dertleri sorunları problemleri sıkıntıları vb yerinde tesbit edebilir. Yorulan , problem yaşayan noktaları çözerek bazı kararlar verebilir. Twet atmasına sınır oluyordum. tweet olmasa ne yapacaklar bilmem... Gezeceksınız. 7/24/365 gün hemde.. böyleolursa sorunları görur ve çözümler üretilebilir. oradaki personelın önerilerini alacaksınız. öneri oranın mudurunde, baş hekımınde olmaz, öneri personelde, sahadakı şoforde, hastanın kendısınde vb olur. Hayatta her sorun böyle çözülebilir.