E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Fidan, Endonezya'yı ziyaret edecek---

Bakan Fidan, Endonezya'yı ziyaret edecek

Bakan Fidan, Endonezya'yı ziyaret edecek
13 Temmuz 2023 - 00:53 borsagundem.com

Bakan Fidan, 5'inci ASEAN - Türkiye Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı'na katılmak ve Endonezya Dışişleri Bakanı Retno L. P. Marsudi ile görüşmek üzere Endonezya'yı ziyaret edecek.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 5'inci ASEAN (Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği) - Türkiye Sektörel Diyalog Ortaklığı Üçlü Toplantısı'na katılmak ve Endonezya Dışişleri Bakanı Retno L.P. Marsudi'nin davetine icabet ederek ikili temaslarda bulunmak üzere 13 - 15 Temmuz 2023 tarihlerinde Endonezya'yı ziyaret edecek.

Fidan, ASEAN Dönem Başkanı Endonezya Dışişleri Bakanı Marsudi ve ASEAN Genel Sekreteri Kao Kim Hourn ile gerçekleştireceği Üçlü Toplantıda Türkiye - ASEAN ilişkilerinin mevcut durumu değerlendirilecek ve önümüzdeki döneme yönelik somut işbirliği önerileri görüşülecek.

İkili ziyaret kapsamında ise Fidan'ın Endonezyalı mevkidaşıyla görüşmesinde Türkiye - Endonezya ilişkilerinin ele alınması, bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

Erdoğan'dan Biden'in Twitter paylaşımına yanıt

 

NATO'dan Çin uyarısı

 

İspanya, Türkiye'ye AB üyeliği sürecinde destek verecek

 

Memur ve emekli maaşını arttıran teklif TBMM Genel Kurulu'nda

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)