E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Ersoy'dan öğretmenlere müjde!---

Bakan Ersoy'dan öğretmenlere müjde!

Bakan Ersoy'dan öğretmenlere müjde!
24 Kasım 2018 - 15:16 borsagundem.com

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerinin bugünden itibaren öğretmenlere ücretsiz olacağını açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bize önce insan olmayı öğreten kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu milletin geleceğine yön veren Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Bu önemli günde öğretmenlerimiz için bir de müjdem var. Bakanlığımıza bağlı müze ve ören yerleri girişlerinin bugünden itibaren ücretsiz olacağını müjdeliyorum" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haram zıkkım olsun25 Kasım 2018 02:18

    benim vergilerimi yiyene de yedirene haram zıkkım olsun

  • haram zıkkım olsun25 Kasım 2018 02:02

    Niye öğretmene ücretsiz. Bu ayrımcılığın sebebi ney. Maalesef bizim ülkemiz de  bütün vatandaşın hakları niye bir kaç kişinin ağzına bakılarak kullanılıyor. Otobüse, metro ya toplu taşımalara biniyorum polis, belediye personeli daha bilmediğim meslek grubuna ücretsiz. Sebep ben veriyorsam onlar niye vermiyor. onlar vermiyor sa ben niye veriyorum. Kimin malını kafanıza göre kullanıyorsunuz. Ben vergi vermiyorum da onlar verdiği için mi bu ayrımcılık. Benim hakkımı yiyen de yediren de Allah ın dan bulsun. Başkada bir şey demiyorum. Ulaşımı örnek verdim daha sayamadıgım neler var. (6)  (6)  (6)  (6) 

  • Helal olsun25 Kasım 2018 11:21

    Niye öğretmene ücretsiz biliyor musun?  Senin çocukların da senin gibi  "Bu ayrımcılığın sebebi ney" yazmasın, "Bu ayrımcılığın sebebi ne?" yazabilsin diye.

  • CAN25 Kasım 2018 01:13

    SAYIN TURİZM KÜLTÜR BAKANI  TÜM DEVLET MEMURLARI  ÖGRENCİLERDE  ÜCRETSİZ OLSUN ADELETSİZLİK YAPMAYIN  MÜZE VE ÖREN ZİYARETLERİ  SİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM

  • mustafa25 Kasım 2018 00:40

    birkerede işçinin yanında gariban asgari ücretinin yanında olun

  • :)24 Kasım 2018 23:08

    Asgari ücretlilerde, ben para alamıyorum, düzen bozuk, maaşım az...sendikalara para veriyorum sendika hakkımı savunmuyor.Calıştıgım halde avrupalı işçi gibi para biriktiripgezemiyorum nedne acaba? demiyorda.  öğretmenin aldıgı maaşı çok buluyor. Yahu sende hakkını ara, sendika kur, avrupalı işçi gibi hakkını yasal zeminlerde hukuksal olarak ara. ne diye para kazanan öğretmende gözun? seçtiğin vekil, 15 bin alıyor 2 yılda emekli oluyorsa, ondan istesene hakkını? seçmişsin vekili oy atmışsın. 

  • mustafa bozbıyık24 Kasım 2018 22:37

    benim kalbim temiz kendime istemedim asgari ücretlilere istedim.keşke senin kalbinde benim ki kadar temiz olsaydı da bizim maddi durumumuz iyi asgari ücretlilere bedava olsun diyebilseydiniz

  • Soyaci24 Kasım 2018 20:08

    Isci her zaman ezilmeye muhtac ne yapacaksin ki baei 3600 vereydiler oyalamasalar milleti

  • mustafa bozbıyık24 Kasım 2018 17:05

    öğretmen 4 bin tl maaş alıyor karısı da öğretmense 8000 tl gelirleri var. asgari ücretlilere ücretsiz yapsana

  • Mazlum24 Kasım 2018 21:24

    İşçilere de yapın diyerek talepte bulunsanız ne kadar zarif bir söz olurdu. Bir insanın aldığı maaş ne kadar zorunuza gidiyormuş. Biraz kalbinizi temizleyin.