E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Bilgin, asgari ücret ve emekli maaşı zammı için tarih verdi---

Bakan Bilgin, asgari ücret ve emekli maaşı zammı için tarih verdi

Bakan Bilgin, asgari ücret ve emekli maaşı zammı için tarih verdi
29 Nisan 2023 - 23:42 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hem asgari ücret zammı hem de emekli maaşlarına yapılacak zamlarla ilgili olarak Temmuz ayını işaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı bir televizyon programında 'asgari ücret' ve 'emekli maaşı' gündemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş09 Mayıs 2023 12:43

    milletin pestilini çıkarmışlar halen vıdı vıdı neymiş enflasyona ezdirmeyeceklermiş ,gıv,gıv gıv ,yahu %45 zammı övünerek anlatacağınıza peynir et süt ekmek soğan patates ,%400 artmış doktor bu neeeeeeeee 

  • Mucise Reis : )30 Nisan 2023 09:10

    Yerli milli üretim yok. Bakan anca hayat pahalılıgı karşısında TL maaşalra zam yapar, oda seçim var diye. Seçim olmasa  tv lede roketlerı, ihaları, sihaları 7/24 izletirler çunku çözecekprogramı yok bakanın. sorun ekonomı bakanında, ulkenın ekonımık programında. bakan ne yapsın zamdan başka ? aslı sorun merkez bankası kararlarının dahi ilgili NAS ekonomı programına uymaya devam etmesi. nas denen şeyınde su akar yolunu bulur gibi içi boş bir program olarak karşımıza 1 yılda çıkması... yanı bakan ne derse desın dertlere çözdum deil. reel manada ekonomı programı değişmeden çözum asla olmaz. senın maaş artsada açlık sınırı daha fazla atmaya devame decek.

  • borsacı30 Nisan 2023 07:54

    Milli paramız TL bitirdiniz sen ne kadarda zam yapsan verdigin zam karşısında enflasyon kat be kat artıyor .ülkenin gündemi zam  olmamlı TL.nin istikrarını koruyacak adımlar atın.

  • borsacı30 Nisan 2023 07:45

    sayın bakanım son bir ayda et ve tavuk etine yüzde 50 zam geldi emekli şimdi nasıl et yiyecek bu maaşla.

  • Garipler Borsa 30 Nisan 2023 10:11

    Borsa CI Sen Herhalde Borsa Kazanıyor Az Bulmayın Cok Bulmaz Sen Atasözleri BAK

  • E.g.30 Nisan 2023 00:11

    O ZAMANA/TEMMUZA KADAR YENİ HÜKÜMET KURULUR ZAMLARA DA YENİ HÜKÜMET KARAR VERİR