E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan açıkladı: Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?---

Bakan açıkladı: Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?

Bakan açıkladı: Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?
28 Mart 2024 - 21:02 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacak" dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz’de yeni bir keşif kuyusu kazmaya başladığını açıkladı. Bakan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını da söyledi.

"KEŞİF KUYUSUNU KAZMAYA BAŞLADIK"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Dün akşam itibariyle Göktepe 1 adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmaya başladık. Bu bir keşif kuyusu. Sakarya Gaz Sahası’nın kuzey batısında bulunuyor." ifadelerini kullandı.

NİSAN'DA DOĞALGAZ VE ELEKTRİĞE ZAM YOK

Bakan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını da söyledi.

Emekli promosyonlarında yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu

 

PPK özeti yayımlandı! TCMB'den 'makroihtiyati politikalar' vurgusu

 

Köprü ve otoyola zam hazırlığı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi29 Mart 2024 13:01

    Elektrik ve Doğalgaz fiyatlarındaki devlet katkısını kaldırırsanız ,ödenmez hale gelir. Zaten zor ödeniyor bu maaşlarla , sonra hiç ödenemez. Abone kaybına tahammül meselesi..

  • Mucise Reis : )29 Mart 2024 11:08

    gelmemesi çok zor. benzın 43 lere gelmiş dayanmış. dolar 32 lerde. şimdi nasıl zam gelmesin ? :D zaten gelecek zammı katmerli yaparsın... yada geleekte 3 yapacakzan zammı 2 ay sonra 6 yapar farkı kaparsın. Ben zam gelecek haberi deil. ilgili kişinin.. ONU YAPTIK BUNU YAPTIK ŞUNU BULDUK DİYİPDE ZAM YAPMIYORUM DEMESİ DEİL, İNDİRİM YAPICAZ DEMESİNİ BEKLERİM :D kuyular zartlar zurtlar ne oldu ? zammı engelledi :D ahaha indir ulen ndır fıyatları bulduk ya, kazdıkya, çıkarttık ya...

  • fena şakir topaneden 29 Mart 2024 07:47

    limon satışı falan derken .vapurlarda da kalem jilet de satabiliriz.vapur görevlilerine yakalanmamdan .limon don atlet satışında da belediye zabıtaları izin verirmi .hahauhauhahauhauh 

  • fasfakir EMEKLİ29 Mart 2024 07:45

    merkez bank müdürü ne dedi elekt.ve diğer enerjilere zammmmmm gelecekkkk .nisan dada gelecektir.akapa rejiminin tipik yaklaşmı hep böyle yok diyolar yapıyorlar sonra yapacaz diyolar yapmıyorlar sonra.seçimler bitene kadar seçim 31.martta bitiyoooooo .zamlaaarraaaaa devammmm yeiiiaahhhhh limonnaaa giiellll limonaaaa .31mart limon seçimi olcak .emekli karar verecek limon çamaşır mı satacak pazarda yolda yada insani bir yaşammı .emekli karar verecek geleceği içişn .yasasınnnnn limonaaa giielllll .

  • Turkogluturk29 Mart 2024 06:21

    31 mart emekliler gunu olacak.pazarda limon satin diyenleri sandikta bekliyor olacagiz.

  • Selim29 Mart 2024 00:42

    Seçimler Mehmet Şimşek'in eseri olacak.

  • asena28 Mart 2024 21:32

    emekliilere seyyanen zam vermediğiniz için çok pişman olacaksınızz seçimlerde hüsrannnnnn

  • Bik28 Mart 2024 21:12

    Mayıs ayında zam olur.