E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den PYD ve Kılıçdaroğlu için flaş açıklamalar---

Bahçeli'den PYD ve Kılıçdaroğlu için flaş açıklamalar

Bahçeli'den PYD ve Kılıçdaroğlu için flaş açıklamalar
29 Ağustos 2016 - 13:36 borsagundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli Ak Saray'daki Adli Yıl Açılış Töreni'ne katılacağını açıkladı. Bahçeli "Ana muhalefet lideri Beştepe’deki açılışa gitmekte hangi sakıncayı görüyor anlamak zor" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Konuşmasının başında Suriye’nin kuzeyinde sürdürülen Fırat Kalkanı operasyonunu değerlendiren Bahçeli “Askeri müdahale yerindedir isabetlidir. Kobani-Afrin arasının terör örgütünün açılmasına hiçbir şekilde müsaade edilmemelidir” dedi. Bahçeli, 1 Eylül’de Ak Saray’da düzenlenecek olan adli yıl açılış törenine katılacağını açıkladı.

ABD’nin PYD’yi aklamaya çalıştığını belirten MHP lideri “Bu art niyetliliktir. ABD, PYD ve PKK’yı çok açık bir şekilde kullanmaktadır. Terör her yerde ve her zeminde terördür” diye konuştu. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: “ABD’nin gizli gündemi Türkiye’yi kelepçeleyip Suriye’nin kuzeyinde fiili bir koridor yaratmaktır. IŞİD ne kadar tehditse, PYD/YPG/PKK aynı oranda tehdittir. Türk devleti milli çıkarlarını sonuna kadar savunmakla mükelleftir. Dileğimiz Cerablus operasyonunun terörizmin belini kırmak için bir fırsat olmasıdır.”

HÜKÜMETE DESTEK
“Devletin teyakkuzda bulunması her türlü tedbiri alması yararlı ve hayatidir” diyen Bahçeli MHP’nin terörizmle mücadele konusunda da hükümete her türlü desteği vereceğini ve  hükümetin arkasında duracağını söyledi.

“KILIÇDAROĞLU’NU ANLAMAK ZOR”
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli,  Türkiye Barolar Birliği ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılmayacağını açıkladıkları, Ak Saray’daki adli yıl açılış törenine ilişkin ise “Ana muhalefet lideri Beştepe'deki açılışa gitmekte hangi sakıncayı görüyor anlamak zor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya29 Ağustos 2016 18:52

    Birlik içinde olmak çok güzel, umarım devamı gelir MHP ve ak parti arasında çok fark yok; sayın Bahçeli Başbakanlık yapsa gayet güzel olur. Geçmişte yapılan hataları tekrarlamamak güzel.(bütün liderler için geçerli bir durum)

  • HİLAL29 Ağustos 2016 15:50

    Bir yıl önceki bahçelinin konuşma kasetlerini çıkarın TÜRK MİLLETİNE dinletin kendinize gelin haydi hayırlısı.

  • vatansever29 Ağustos 2016 15:35

    helal olsun size.......Ulkenin cikari soz konusuysa gerisi bostur