E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli’den Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı---

Bahçeli’den Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı

Bahçeli’den Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı
04 Ağustos 2020 - 15:22 borsagundem.com

Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılıp parti kuracağı yolundaki iddialar siyasetin gündemini meşgul ederken, son flaş açıklama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eski CHP Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin parti kuracağı iddialarına ilişkin görüşlerini paylaşan Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı çağrıyla siyasetin gündemini değiştirdi.

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

* İYİ Parti Genel Başkanı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'i geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek iki rekât Tahiyyetü'l-mescid namazı kıldı.

* Tahiyyetü'l-mescid namazı mescidin selamlanması, saygı gösterilmesi demek ise de, esasen Yüce Allah'a şükür, saygı ve tazimdir. Bana göre bu ziyareti ve ibadeti ziyadesiyle memnuniyet vericidir. Allah kabul etsin.

AKŞENER’E ‘EVİNE DÖN’ ÇAĞRISI

* Zillet İttifakı'nın üç asıl ortağından ikisinin, yani CHP ile örtülü ortak HDP'nin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'e menfi yaklaşımı ortadadır. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanım’ın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir.

* Sayın Akşener'in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır

“CHP’Lİ İNCE PARTİ KURUYOR” İDDİASI

* CHP'de sular durulmaz, nitekim kaynayan tencere kapak tutmaz.

* CHP hiziplerin, farklı ideolojik akımların, fuzuli politik akıntıların baskısı altında. Sayın İnce parti kurar mı kurmaz mı bilemem, ama bildiğim bir şey var, CHP'yi saat gibi kuranlar, sabırla kurgulayanlar, Türkiye'nin karşısına kurşun asker gibi dikenler boş durmuyor.

* Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP'nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor.

* 37.Olağan Büyük Kurultay bir fırsattı, belki de bu fırsat kapısı ardına kadar açıldı. CHP, vaki geleneğiyle vahim gerçeği arasında kalmanın ağır sıkıntısını yaşıyor.

* Bana göre kökünden ve tarihinden kopan hiçbir sosyal ve siyasal oluşum çok yaşamaz.

* CHP iktidar hedefini falan bırakıp, girdiği tünelde karşısından gelen tehlikeli ışığa kafa yormalıdır. Bu ışık kurtuluş değil, şiddetli çarpışmadır, dağılmadır, parçalanmadır.

* Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP'nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ertuğrul 05 Ağustos 2020 02:20

    Sen akp ye katılırsan, bütün ülkücüler mhp de birleşir zaten. Birleşme için engel kalmaz. Ülkeyi nasıl bir hasamet iç ve girdap dış polika içine soktuğunuzun daha farkında değil misiniz! Memleketimizin Ekonomik sosyal hukuksal eğitim ve yönetim sistemi standartlarını ne kadar düşürdüğünüzün farkında değil misiniz? Zamanla illetlerin zillletlerin neler olduğu milletimiz tarafından çok iyi daha iyi anlaşılacaktır. Ucube bir yönetim sistemine ve kötü bir gidişata ülkücületide ortak yaptınız... Daha önce de anap dsp ile yatığın kolaisyonda olduğu gibi.

  • Tuğrul 05 Ağustos 2020 02:08

    20 yıldan fazladır parti başında, yaptığı tek şey sağa sola bağırmak, onu bunu kötülemek, toplumun ekonomik sosyal problemlerine çözüm üretecek tek bir cümleleri yok! Vede beslendikleri tek şey yurtiçi veya diğer ülkelerdeki her çeşit kürt diyasetine karşı saldırganlık! Partiyi çağdaş anlayış ve düşünceye sahip ülkücğ gençlere bakın artık. Ve MHP , İYİ ve BBP birleşsin. Ülkede politik bölünmüşlüğe de don! Akp başta kaldıkça ekonomik, sosyal , siyasal herseyin dahada berbatlaşacağını akp li arkadaşlae dahil herkes görüyor artık. Bu üç partinin bütünlrşmesi gerek, bunun içindr eski yüzler köhneleşmiş politik söylemleri ile bir kenara cekilmeli.

  • emekci04 Ağustos 2020 17:11

    3 kazı güdemeyen birini 20 yıldır partinin başında tutanların kuş kadar beyni yoktur

  • Mahir04 Ağustos 2020 19:03

    Hesap soracağım dediği Erdoğan'ın yancisi oldu.zaten kapasitesi sınırlı, liderlik vasfı yok.

  • mantık04 Ağustos 2020 18:04

    Senden 500 kat fazla zeki olduğu kesin.

  • Arif 04 Ağustos 2020 17:05

    Parti kongresini ve parti içi tercihleri yaptırmamak, parti içindeki diğer ülkücülerin iradesine, gikrine, tercih hakkına dsaygı duymamaktır! Artık emeklilik zamanın çoktan geldi gecti, çekil kenara, bütün ülkücü partiler birleşir zaten. Koltuk elden gidiyor diye Erdoğan ike birleşip Kongreyi bile yaptırmafın. Sonrada koltuğu kuryardım diye yardım eden muktedirlere her sekilde sürekli şükranlarını sunup durdun. Sende git Akp ye katıl, ozaman bütğün ülkücü partiler birleşir zaten.

  • Bozkurt 04 Ağustos 2020 16:46

    Kongreyi yaptırmadı ve başta kaldı. Ve herles bana biat etsin mantığı ile bireşme saçmalığı olmaz. Konreyi yaptırmaya kendşni başta bırakanlara ise kendi biat ediyor, her sekilde şükranlarını sunuyor. Birlrşmr ancak çağı gecmişletin koltuğu yenilete bırakmadı ile olur. Ve bu olursa Mhp, İYİ, BBP birleşecektir ve ülkenin en büyğk partisi haline gelecektir. Artık bu ülkede milletin AKP dem umudu kalmadı, akp oldukçada hersey daha kötüye gideceğide aşikar. Bahçeli ve ekibi geri çekilip, bu üç partinin birleşmedi gerek

  • Emir04 Ağustos 2020 16:41

    Mhp, BBP ve İyi oarti birleşmeli. Bunun içinde Sadece tek işi sağa sola bağırıp duranların koltuğu yeni gençlere bırakmadı ike olur. Ve demokratik şekilde parti içi secmimlerin olmadı ile olur.

  • Okan04 Ağustos 2020 16:39

    Mhp nin bir kaç üst öncüsü değişirse zaten doğal birlrşme olur.

  • mehmet bahçeli04 Ağustos 2020 15:40

    çok sinirliyim çook

  • FİNANSŞÖR04 Ağustos 2020 15:37

    eğer bu olay gerçekleşir ise chp tamamen batar.

  • Vahdettin bakarasi makarasi 04 Ağustos 2020 16:44

    Gözünüzde kalacak inşallah sıkıstiniz IKTIDAR gidici olunca TROL ücretini nereden alacaksınız

  • LALE04 Ağustos 2020 15:33

    Meczup desen üzülür ama arkabahçeli deyince yüzü kızarmaz