E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahar dönemi sınavları ertelendi---

Bahar dönemi sınavları ertelendi

Bahar dönemi sınavları ertelendi
18 Mayıs 2023 - 13:43 borsagundem.com

Yükseköğretim Yürütme Kurulu, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi nedeniyle bahar dönemi sınavlarının 1 Haziran'dan sonra yapılmasına karar verdi.

Yükseköğretim Yürütme Kurulu (YÖK) dün gerçekleştirdiği toplantıda öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için üniversitelerde dönem sonu sınavlarına ilişkin karar aldı. YÖK, üniversitelerde dönem sonu sınavlarını 1 Haziran'dan sonra yapacak.

YÖK Yürütme Kurulu'nun kararında şu ifadelere yer verildi:

"Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülkemiz genelindeki etkileri, depremden etkilenen vatandaşlarımız ile öğrencilerimizin barınma durumları, sosyal koşullar ve sürdürülebilir öğretim süreçleri değerlendirilerek 2022-2023 akademik yılı bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 1 Haziran 2023 tarihinden önce başlatılmaması hususu, 17 Mayıs 2023 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2022-2023 akademik yılı dönem sonu sınavlarının 1 Haziran 2023 tarihinden sonra yapılmasına karar verilmiştir."

Söz konusu karar, bugün üniversitelere iletildi.

YÖK, 2022-2023 yükseköğretim istatistiklerini paylaştı

 

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor: YÖK'ten 'YKS' açıklaması!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)