E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ın 11 yıllık transfer hayali gerçekleşiyor!---

Aziz Yıldırım'ın 11 yıllık transfer hayali gerçekleşiyor!

Aziz Yıldırım'ın 11 yıllık transfer hayali gerçekleşiyor!
20 Kasım 2021 - 08:55 borsagundem.com

Forvet bölgesine birçok transfer yapmasına rağmen golcü sıkıntısını bir türlü çözemeyen Fenerbahçe'nin gündemine bir kez daha Alexis Sanchez girdi.

Sarı-Lacivertlilerin sezon başında da ilgilendiği Alexis Sanchez'in yolu bu kez Fenerbahçe'yle kesişebilir. Aziz Yıldırım'ın 11 yıl önce de transferi için uğraş verdiği Şilili forvet, devre arasında Inter'den ayrılıyor.

Sabah'ın haberine göre; Inter'in yüksek maliyeti sebebiyle yollarını ayırmak istediği Alexis Sanchez, bonservisini eline alıp devre arasında İtalyan deviyle vedalaşıyor. 2010 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan ve o dönem Udinese'de forma giyen Alexis Sanchez, Aziz Yıldırım tarafından transfer edilmek istenmiş ancak oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle transfer gerçekleşmemişti. Aziz Yıldırım, ilerleyen yıllarda bu girişimi bizzat itiraf etmişti. Şilili forvetin yeni durağının Fenerbahçe olabileceği iddia ediliyor.

10 MAÇTA 3 GOLE KATKI

Bu sezon yedek kulübesine hapsolan Alexis Sanchez'in Inter ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İtalyan deviyle bu sezon tüm kulvarlarda 10 maça çıkan 32 yaşındaki yıldız futbolcu 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'de Berke Özer alarmı!

 

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum21 Kasım 2021 00:35

    10 maçta 1 gol atmış vay anasını yav ne büyük forvet iş bu böyle bu müthiş adamı kaçırmayın tamamı hatta yıllık ik üç milyonda euro fazladan koyun cebine başka yere gitmesin bu fenerin eskiden defasında hög uçhe felan vardı bunlarda 6 7 maçta bir gol atarlardı yoksam onlar forvet olmasın

  • spor x20 Kasım 2021 21:28

    11 yıl öyle beklemiş mi?  Ulan siz de  ....ke sürülecek akıl varsa ben de dilenci olayım!   ...kunda boncuk mu varmış?  Daima bir yıldız forvet arar sonunda bulduk deyip çuval avrolar harcayıp  rezil olursunuz!  Ortega sından tut ta  bir ispanyol forvet vardı hepsi hüsran oldu!  Aman uğraşıp çalışıp aramayın yerel milli yetenekleri ortaya hiç çıkarmayın!  Sonra küçük düşersiniz.  Sizin şanınıza yakışmaz.  Zaten hep rezil olacaksınız merak etmeyin.  Türk Futbolunda en büyük eksik yetiştirici yani eğitmen  eksikliğidir.  Kendi acizliklerini kapatmak için hakeme  dolanmak ta bunu gösteriyor. 

  • uğur20 Kasım 2021 10:32

    1 gol 3 asisit çok az,,,,fenere yırtıcı santrafor lazım.