E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan 250 milyon dolar hedefi---

Aziz Yıldırım'dan 250 milyon dolar hedefi

Aziz Yıldırım'dan 250 milyon dolar hedefi
16 Nisan 2015 - 11:35 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, para kaynağı için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım son 3 yılında özellikle futbol takımını üst seviyelere çıkarmak için para kaynağını harekete geçirmekte kararlı. Uzun süredir bu konuda çalışmalar yapan Başkan Yıldırım müthiş bir parayı da kulübün kasasına koymayı hedefliyor.

Buna göre Başkan isim hakkı için yıllık 25 milyon Euro belirlerken, 10 yıllık anlaşma yaparak toplamda 250 milyon Euro’luk bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Bunun için de önemli kuruluşlarla görüşmelere başlanacağı öğrenildi. Bunun haricinde...

Başkan Aziz Yıldırım’ın yeni sezonla ilgili planları bununla da sınırlı değil. Başkan Yıldırım önümüzdeki sezon forma reklamı için istenecek olan parayı da daha şimdiden belirledi. Buna göre Sarı-Lacivertli forma için yıllık 5 milyon Euro istenecek. Başkan Aziz Yıldırım hem stat isim hakkı hem de forma reklamları için gelecek olan teklifleri masaya yatırıp Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda bir karara varacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)