E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım ateş püskürdü---

Aziz Yıldırım ateş püskürdü

Aziz Yıldırım ateş püskürdü
06 Nisan 2015 - 07:42 borsagundem.com

Türkiye'nin en büyük takımlarından Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı Başkan Aziz Yıldırım'ı çok sinirlendirdi

Rize dönüşü, Trabzon'da Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması olayının perde arkası gün yüzüne çıkmaya başladı. Şoför Ufuk Kıran'ın vurulduğu anda kurşun yediğinin farkına varmadığı ve otobüsü kullanmaya devam ettiği öğrenildi. Kıran'a Fenerbahçe Güvenlik Sorumlusu Serdal Kılıç'ın uyarıda bulunduğu ve "Otobüsün camı kırıldı frene bas" diye uyararak aracı durdurabildiği öğrenildi. O esnada bilincini kaybeden Kıran kas refleksiyle frene bastı. Kafile olayı taşlanma vakası sandı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, şoförden gelen kanı görünce, "Adam vuruldu, ambulans!" diye bağırdı ve durumun ciddiyeti anlaşıldı. Sow, uzun süre koltuğundan kalkmayarak dua etti. Senegalli'nin, "Kimse kalkmasın yeniden ateş edebilirler" diye bağırdığı öğrenildi. Kadlec'in de isyan ettiği olayda, "Böyle bir şey nasıl olabilir" diye haykırdığı ifade edildi. Kaptan Emre, "Biri ölse bayram edecekler" diye bağırdı.

YAŞANANLARI EMRE'DEN DİNLEDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün sabaha karşı 02.00 sularında İstanbul'a inen kafileyi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşıladı. Kaptan Emre'den olayın detaylarını dinleyen Başkan "Sizden tek bir isteğim var. Evinize gidin, ailenize kavuşun. Bu olayı unutmaya çalışın. Bu olaya kellemi koyacağım. Size bunu yapanları bulamazsam, bir daha benim yüzüme bile bakmayın" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i06 Nisan 2015 11:16

    fenasi ye aynen katılıyorum ayrıca savcı öldürüldü polisler yaralandı adamlar adliyeyi bastı hıkınız çıkmıyor

  • fenasi06 Nisan 2015 08:53

    ne bu ya; spor sitesi misin ekonomi mi? Sanki savaş çıktı. kimin yaptığı nasıl yapıldığı bile şüpheliyken fener yalakası medya abarttı da abarttı!! Futboldaki terörü körükleyenler belli.. medya ve belli bazı yöneticiler, futbolcular...