E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı---

Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı

Azerbaycan'dan Türkiye'ye taziye mesajı
19 Nisan 2022 - 13:08 borsagundem.com

Azerbaycan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan asker için taziye mesajı gönderdi.


Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e taziye mesajı gönderdi.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şanlı Türk ordusunun askerinin şehit olması haberi beni derinden üzdü. Sizin acınız, bizim acımızdır. Terörle mücadelede her zaman kardeş Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanındayız ve tüm gücümüzle sizi destekliyoruz" dedi. Şehit askere Allah'tan rahmet dileyen Hasanov, ölenlerin yakınlarının acısını paylaştığını belirtti.

Pençe Kilit Operasyonunda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 26 oldu

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nden acı haber: 1 subayımız şehit düştü

MSB'den 'Pençe-Kilit Operasyonu' paylaşımı

PKK'ya 'Pençe Kilit' operasyonu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ; (19 Nisan 2022 15:27

    Türk dil kurumu ve Türk tarih kurumu çok önemli,... ortadoğda, avrupada, rusya ve yunanistan, ilsmdan ayrılmış ama türk olarka yaşayan bazı kökenli kardeşlerimiz... Milli birlik beraberlik ve asilimi olmayan büyük Turan kurulmsı için önemlidir. Çindeki kardeşlerimizde dahil.. Türk milleti o kadar dünya coğrafyasına hakim ki olasyı sadece İslam birliği ümmet birliği demek az kalmaktadır. Geçmişte Türk soylarının savaşlarımızda taraf değiştirmesi çok olmuştur.SSCB nin en büyük korkusu Türk-Rus geriliminde ordusunun yarısının taraf değiştirmesi cepheden kaçması, ordu içi suikastlar ile komuta kademesinin yok edilmesidir. Almanyda fransa vb korkusuda Türk birliğidir. Her yıl özel bayranlarda bu günler kutlanmalıdır. kurumlarımızın en büyük gelir kaynağıda TÜRKİYE İŞBANKASIDIR. bu kurulan sistem ve düzen Türk Turan birliğinin en önemli kaynaklarındandır. bol bol kitaplar, videolar, reklam filmleri i sosyal medya özel görseller TRT KURUMU uyuma... Türk Asker doğar. Şehit olur. Hep var olur.

  • zalım19 Nisan 2022 13:42

    allah razı olsun sayın bakan.....