E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe---

Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe

Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe
08 Kasım 2020 - 09:21 borsagundem.com

Azerbaycan ordusunun, cephenin farklı istikametlerinde gece boyunca Azerbaycan askerlerine ve yerleşim birimlerine ateş açan Ermenistan güçlerine kayıplar verdirdiği duyuruldu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, çatışmaların, ağırlıklı olarak cephenin Ağdere, Ağdam, Hocavend ve Gubadlı yönlerinde devam ettiği belirtildi.

Son 24 saatte ciddi darbe alan Ermenistan güçlerinin cephenin bazı bölgelerinde personel ve askeri teçhizat kaybederek geri çekilmek zorunda kaldığı ifade edilen açıklamada, Azerbaycan ordusunun Ermenistan'a ait 4 T-72 tankı, 2 D-20 topu ve mühimmat dolu birkaç kamyonu imha ettiği vurgulandı.

Açıklamada, Ermenistan ordusunun dün Terter, Berde, Ağdam, Ağcabedi ve Gubadlı illerine top atışı gerçekleştirdiği, sivil halk arasında ölü ve yaralıların olduğu kaydedildi.

Tüm cephe boyunca operasyonların sürdüğüne dikkat çekilen açıklamada, durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğunun altı çizildi.

Açıklamada, Ermenistan ordusunun iki ülke sınırında da ateşkesi ihlal ettiği, Ermenistan arazisinden Tovuz, Gedebey ve Daşkesen illerindeki Azerbaycan mevzilerine ateş açıldığı belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü

Erdoğan Aliyev ile görüştü: Zafere inşallah yaklaşıyoruz

Azerbaycan ordusu Hocalı sınırında

Azerbaycan: Ermenistan topraklarında askeri hedefimiz yok

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEKERİYE ZİRVETAKI08 Kasım 2020 12:02

    Bu boşlukta Azerbercan iyi iş yaptı eşşeğe çalar gibi itlri tek tek geberte geberte zevkini çıkarta çıkarta km km topraklarını geri almaya devam etmektedir.

  • BORSACI08 Kasım 2020 11:38

    ÇOK DAHA AGIR DARBELERLE ERMENİSTAN DOGDUGUNA PİŞMAN EDİLMELİ.ASKERİN CENAZESİNE DOMUZLARA YEM EDEN ERMENİ MİKROPLARININ KÖKÜ KAZINMALI.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU08 Kasım 2020 11:55

    Dinimizde öyle bir şey yoktur.ölülere dahi saygı var dır kim olursa olsunlar.ALLAH gerçek dini islama ister inar ister inanmazsın islam da her şeyin her kuralları tek tek yüce ALLAH ın emri ve nezaretinde Peygamber Efendimiz koymuştur.bizim dinimiz öyle kıytırık ve yalancı bir din değildir.