E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan ordusu Ermeni hedeflerini böyle vurdu---

Azerbaycan ordusu Ermeni hedeflerini böyle vurdu

Azerbaycan ordusu Ermeni hedeflerini böyle vurdu
27 Eylül 2020 - 14:48 borsagundem.com

Azerbaycan ordusu tarafından, Ermenistan'ın saldırı girişimine yanıt olarak gerçekleştirilen ilk karşı saldırılar havadan görüntülendi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, düzenlediği basın toplantısında, uzun yıllardır işgal altında olan Fuzuli bölgesinin Karahanbeyli, Gervend, Köy Gerediz, Yukarı Abdurrahmanlı köyleri ile Cebrayıl bölgesinin Büyük Mercanlı ve Nüzgar köylerinin Azerbaycan ordusunun kontrolüne geçtiğini açıkladı. Açıklamanın ardından Savunma Bakanlığı,  Azerbaycan ordusu tarafından, Ermenistan'ın saldırı girişimine yanıt olarak gerçekleştirilen ilk karşı saldırılar havadan görüntüleri paylaştı. 

Azerbaycan açıkladı: Ermenistan cephe hattı boyunca geniş çaplı saldırı düzenledi

 

Erdoğan: Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız

 

İşgalci Ermenistan seferberlik ilan etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • papatya falı28 Eylül 2020 01:07

    medal of honor oyunu değil dimi? Zamanında a haber yapmıştıya..

  • Mehmet27 Eylül 2020 16:05

    Rusya direkt olarak Azerbeycan a saldiramiyor. . Ermenistan üzerinden saldırıyor. . Belki silahları Ateşleyan ruslardi. . . Büyük yaptirımlardan korkan Rusya Ermenileri kullanıyor. . .

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Eylül 2020 15:37

    Bu Türklerden ne istiyor bu kafirler.asırlardır bizi bitirmek için uğraşıyorlar şerefsizler.Bunu rusya yapmıştır.Azerbeycan doğalgazı avrupaya ve bize gelmesin diye.artık ülkemiz kini nefreti bir yana bırakıp israil ve mısır doğalgazına da çözümler bulmalıdır.rusya  yı paypas etmeliyiz.rusya dan da doğalgaz alımlarını mümkün olduğu ölçüde hatta bitirmeli gerekir ise doğalgaz hattından gaz geçişini engellemliz.rusya suriye ve libya da bizlere pislik yapmaktadırlar.