E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP lideri Özel'den Bahçeli'ye ziyaret---

CHP lideri Özel'den Bahçeli'ye ziyaret

CHP lideri Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
07 Mayıs 2024 - 12:05 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de bir araya geldi. İki lider arasında saat 12.00'de başlayan görüşme 45 dakika sürdü. MHP lideri Behçeli'nin özel açıklama yapacağı kaydedildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ağırladı.

İki lider arasındaki görüşme basına kapalı olarak 45 dakika sürdü.

MHP lideri Behçeli'nin özel açıklama yapacağı kaydedildi.

"SİYASET KAVGA ARENASI DEĞİLDİR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada, siyasetin kavga arenası olmadığını belirterek, "Kutuplaşmak yerine kucaklaşmak lazım. Kapımıza değil de kalbimize vuranı buyur ederiz. Siyasette köprü yerine duvar inşa edersek yanlışa düşeriz. Siyaset kavga arenası değildir. Türkiye'nin yükseliş dönemine herkes eşlik etmelidir." ifadelerini kullandı.

Son görüşme 7 yıl önce

İki partinin liderleri ise en son 2017 yılında eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu döneminde bir araya gelmişti. Kılıçdaroğlu ile Bahçeli, 7 yıl önce yine bir anayasa değişikliği gündemi neticesinde TBMM'de görüşmüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

CHP lideri Özgür Özel, 2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü. Başkan Erdoğan Özgür Özel'in ziyareti için 'siyaset yumuşama dönemine girdi' mesajı vermişti.

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün olacak

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile görüşecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )08 Mayıs 2024 08:38

    Devlet beyin siyah çantasını göremedim , bu tarz görüşmelerde çantası dolu olurdu.

  • borsacı08 Mayıs 2024 07:45

    birbrinin gözüne parmak sokmaktan bir şey elde edemediler ama Türk milletinin gözüne parmak soktular hepsi aynı ülkeyi düşünen yok 550 vekilin mecliste ne işi var hepsi omili gırtlak ..HALK PERİŞAN BUNLAR ÇAY MUABETİNDE.

  • kaportacı salim usta sanayiden07 Mayıs 2024 17:33

    bi deniz baykal aranıyodu bulundu.safi film adam .tipik bi jr.baykal olmuş.halk inim inim inliyo akpa rejimine ne lazım zaman lazım bunu şeker gibi yaptılar 3 günde.sanırsın bi  şeler yapıyo.kendince.fena gaz vermiişler 

  • Turkogluturk07 Mayıs 2024 15:24

    Bende zaten git buyuklerinin elini op diye oy vermistim.vermez olaydim.

  • Turkogluturk08 Mayıs 2024 06:57

    Nesini begenmedin.hesap sor dedik el op demedik