E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşgalci Ermenistan seferberlik ilan etti---

İşgalci Ermenistan seferberlik ilan etti

İşgalci Ermenistan seferberlik ilan etti
27 Eylül 2020 - 12:38 borsagundem.com

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki gerilimin yeniden tırmanması üzerine Ermenistan'da sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.

Facebook hesabından açıklama yapan Paşinyan, "Değerli vatandaşlar, şu anda Ermenistan hükümetinin kararıyla sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan edildi. Seferberlik kapsamındaki herkesi askerlik şubelerine başvurmaya çağırıyorum" dedi.

Yıllardır çözüm bekleyen bölgede gerilim yeniden tırmanmıştı. Ermenistan, Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'a ait 2 helikopter ile 3 İHA'yı vurduklarını, Azeri ordusunun can kayıplarının olduğunu açıklarken Azerbaycan Savunma Bakanlığı da, Ermenistan'ın saldırılarına karşılık verildiğini, 12 Ermeni uçaksavar sisteminin imha edildiğini duyurmuştu.

Erivan ile Bakü, hukuken Azerbaycan’ın fiilense Ermeni güçlerin kontrolünde olan Dağlık Karabağ bölgesi nedeniyle on yıllardır anlaşmazlık içinde.

Milli Savunma Bakanı Akar: Barışın en büyük engeli Ermenistan’dır

 

Aliyev: Ermenistan ordusuna ait askeri araçları imha ettik

 

Azerbaycan açıkladı: Ermenistan cephe hattı boyunca geniş çaplı saldırı düzenledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halk27 Eylül 2020 23:12

    herkesin dedigini  yaparsa ermenistan yunanitan gibi ac kalırlar  bir sıkımlık orduları var  her yerden zurna gibi ötüyorlar

  • kurt27 Eylül 2020 23:09

    seferberlik ilan etmiş  askerlerine kacın  seferberligi  demek istemiş kaç milyon halkı  varda  seferlik ilan ediyon   karabagı vereceksiniz eninde sonunda   özüne dönecek o topraklar 

  • gobel6627 Eylül 2020 20:43

    Reis ateşle oynamamanız konusunda sizi uyarmıştı Reis'i dinlemeliydin, ateşi tutun olum.. Türkiye şu dar zamanda 3 ülkeyle savaştı ve peynir ekmek yer gibi düşmanı telef etti. Malı elinize almaya hazır olun.

  • mehmet27 Eylül 2020 19:17

    gariban ülke olmak zor lan..!  şimdi "ruslar yaptı ve bizi zorladı" dese rusya yardımları kesecek aç kalacaklar.. "eh biz yaptık"  dese Türkiye boş durmayacak böylelikle düşmanları ikiye katlanacak.. abd nin bile başedemediği bir ülke ermenistanın başına bela olacak.." ...   hayat zor ya

  • Mehmet27 Eylül 2020 21:38

    Ben Türkiye yim.. ve Türküm. Sadece Ermenilerin acinasi bir hal ile saldirmasini çok anlamsız buluyorum. Bu arada idrak yollarında tıkanma var heralde. Bi de fetö diye yaftalamissin. . Fetö culerden olmasan böyle konusmassin. Kim fetö culerden ise Allah belasını versin. Bi de Ali Haydar ismini kullaniyorsun. Yakışıyor mu sana

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Eylül 2020 20:47

    Sen kimin yanındasın fetöcü seni.bunların hiç birisi tarih boyunca bizim dostumuz olmamıştır ki.tüm ab ülkeleri rusya abd hepsi tarih boyunca bizim düşmanımız olmuşlardır.hepside pusuda yatarlar en ufak aciziyet gösterdiğin anda akbaba gibi hepside çökerler.libya yı hatırla.

  • Maki27 Eylül 2020 15:28

    Chp liler eminim senle beraberler

  • BBB27 Eylül 2020 18:21

    NE ALAKA YOBAZLAR. CHPLİYİM AYNI ZMANDA ALLAH İNANÇLIYIM. BOŞ KONUSMAYIN DOLU KONUSUN. AHİRETTE BU İFTARA ATTIĞINIZ KİŞİLERİN HAKKINI VEREBİLECEKMİSİNİZ. ASIL YOBAZ AKP VE MHP ÜLKÜKLERİ BOZUYOR BU ÜLKEYİ. HERZMAN SAĞ KESİM KARISTIRIR ORTALIGI. ADAMI HASTA ETMEYİN

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ27 Eylül 2020 16:54

    öyle deme  kardeş teröristleri destekleyen HDP ve onun ittifiakcıları chp ve iyi parti alınırlar.ha.... Türk dünyası kan ağlıyor chp ve iyi parti liderleri neredeler.kayıplar.

  • Mucize Reis ;)27 Eylül 2020 13:16

    " Mübariz ibrahimov" , Azeri komutanı yeter sizlere : )) Azerbaycan kolay lokma değildir.  10 yıl oldu herhalde. Dilden dile anlatılan komutanın mektubu... Ermenistan taraf toplamaya çalışıyor Yananistanın akdenizde yaptının bir diğer versiyonu. Menfaati olan devletler arkamda saf olsun diyor Ermenistan lobisi...

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU27 Eylül 2020 15:39

    kardeşim güzel yazmıssında bunları ermenistan ın yapacak ne askeri güçü nede ekonomik gücü var.lütfen saf olmayın bunu rusya yapmaktadır.doğalgaz için.

  • Ali pamir 27 Eylül 2020 12:56

    Baku elden gitmese bari

  • mehmet28 Eylül 2020 02:58

    Türk ordusu Azeri-Türk ordusunu öylesine bir eğitti ve destekledi ki Azerbeycan ordusu erivan da bayrağını dalgalandırabilir. 

  • Nedim27 Eylül 2020 17:14

    Acaba bu  gerçekten endişe mi  yoksa temenni mi?  

  • Maarif27 Eylül 2020 14:09

    Azerbaycan da liyakat yok. Başkanlık babadan ogula geçiyor. Başkan yardimcisini aliyevin karısı. Sıkıntı büyük yani

  • .....27 Eylül 2020 13:58

    Bakü yü bilmemde Erivan elden gidebilir