E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAzerbaycan Dışişleri Bakanı görevinden alındı---

Azerbaycan Dışişleri Bakanı görevinden alındı

Azerbaycan Dışişleri Bakanı görevinden alındı
16 Temmuz 2020 - 14:30 borsagundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Dışişleri Bakanı Memmedyarov'u görevden aldı.

Uluslararası haber ajanslarının haberine göre Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov'u görevden aldı.

Memmedyarov'un görevden alınmasına ilişkin kararı imzalayan Aliyev, Eğitim Bakanı Ceyhun Bayramov'u Dışişleri Bakanı olarak atadı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan ile sınırda gerilim başladığında iş yerinde bulamadığı Dışişleri Bakanı Elmar Mamedyarov’u sert dille eleştirmişti.

Aliyev, dünkü Bakanlar Kurulu toplantısında, "Dışişleri ne yapıyordu? Neredeydi? 12 Temmuz’daki olaydan sonra hepimiz iş yerindeydik. Başbakan iş yerindeydi, ben sabaha kadar iş yerindeydim. Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı, Devlet Güvenlik Servisi Başkanı, İçişleri Bakanı, Dış İstihbarat Servisi Başkanı, Güvenlik Konseyi Başkanı iş yerindeydi. Ama Dışişleri Bakanı’nı bulamadım. Yerini Başbakan Ali Asadov’a sordum" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı17 Temmuz 2020 00:03

    12 yıl önce bir araç götürdüm anamdan emdiğim sütü burnumdan  getirdiler hiçbir gümrük kapısında görmediğim derecede rüşvet yiyecek yemek parama kadar aldılar ne kardeş mardeş hikaye o tuzun kuruyken gümrüğe götürdüğüm arabayı yer yok diye almadılar gümrüğün dışında park halindeki arabama sürttü  dürzü 200 dolar paramı aldılar 7 sekiz kişi oldular kim vurduya gidecem vermesem bakü gibi yerde .ya kardeşler maalesef  acı ama gerçek.

  • fafa16 Temmuz 2020 16:14

    Olacak iş değil,ama bunda bir bit yeniği var,bilerek ve isteyerek makamına gitmemiş.Sanki bir protesto,gibi algıladım.

  • Pala16 Temmuz 2020 15:59

    Azerbaycan da aynı Türkiye gibi, liyakatsiz atamalar ile başı dertte.2 milyonluk Ermenistan ile baş edemiyor

  • fafa16 Temmuz 2020 18:39

    Orada da kimse hesap soramıyor,keyfilik var.

  • Gazi16 Temmuz 2020 15:53

    Dogru  bir karar..azeriler  devlet ve savas ..konularinda  TURKLERIN..EN YUMSAK..Ve Ciddiyetsiz..boyudur..kimse  bana..kizmasin..benim gozlemim be sahsi fikriimdir..yanilyorda olabilirim..kimse kusura bakmasin..kardesligimiz  ayri bir konu.

  • fafa16 Temmuz 2020 18:38

    Lider riske girmek istemiyor,ailenin keyfi yerinde,sesini çıkaranı kim olursa olsun,içeri sokuyorlar.