E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAyasofya 24 saat ibadete açık olacak---

Ayasofya 24 saat ibadete açık olacak

Ayasofya 24 saat ibadete açık olacak
24 Temmuz 2020 - 20:51 borsagundem.com

İstanbul Valisi Yerlikaya Ayasofya'nın bugünden itibaren 24 saat ibadete açık olacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya‘ya Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin 24 saat açık kalması yönünde talimat verdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatını Twitter hesabından duyurdu. Vali Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin bugünden itibaren 24 saat ibadete açık olması talimatını verdi. Ayasofya-i Kebir Camii artık 24 saat daima açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pandemi25 Temmuz 2020 22:11

    pandemi varken olmaz zamanlama hatalı herkes meraktan gitcek oralar risk hep hastalıga.

  • AHMET ÖZBİR25 Temmuz 2020 18:21

    MAHZUN Ayasofya, REİS'imle ASLINA KAVUŞTUN, mü'minlerle buluştun, gönülleri okşadın, zincirleri kırdın, secde eden müslümanlara kavuştun. Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Ülkücü Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli ve binlerce mü'minle Cuma namazını 86 yıl sonra kılıp ESARETE SON VERİLDİ. Artık HÜRSÜN AYASOFYA, 24 saat açık olacak, ZİNCİRLER PARÇALANACAK.

  • vatandaş25 Temmuz 2020 17:35

    aaaa bak bu olmadı 48 saat olmalı 

  • Kamber25 Temmuz 2020 08:48

    İnsanın evladına öğreteceği en önemli ders, önüne konan herşeyi mal gibi yememesidir. Kimse sırtına binmeyeceği eşeğin önüne ot koymaz. Durup dururken insanları böyle şeylerle oyalamanın maksadı ne? Zaten ibadete açık değilmiydi? 1938 de ilk Türkçe ezanın okunduğu cami burası. 1950 de bu sefer Arapça ezan okunuyor aynı yerde. Eee, namaz kılınmayan camide ezan okunur mu? İbadet zaten yapılıyor ise sen neyi açtın? İnsanlar neyi tartışıyor? Önünüze her konanı yemeyin. Allah beyin vermiş, kullanın diye de OKU diye tebliğde bulunan Cebrail meleği göndermiş. İman etmenin temeli bilgiye dayanır. Cemaati cahil bırakan, kandıranlar hatta kendisi bile kananlar dine de milletede hizmet edemezler.

  • Ali25 Temmuz 2020 10:09

    Abicim ne yiyor ne içiyorsunuz, insan özel eğitim görse bu kadar saçmalayamaz. İdeolojik/fanatik bakınca kaçınılmaz tabii. Başka beyinlerde önce kendi beynimize de vakit ayırmak dileği ile..

  • Hayrettin25 Temmuz 2020 08:30

    Zaten ibadete açık olan Ayasofyayı yeniden ibadete açtığını ilan ederek hem içeride hemde dışarıda yaygaralar koparılması ve dikkatlerin ekonominin üzerinden dağıtılması hedef saptırmadır. "Aaa kuşa bak kuşa uçuyor" diyorlar. Kuş bu tabiatı uçmak zaten ilginç birşeymi söylenen? Cami olarak tapusu bile tescillenmiş olan bir yer Ayasofya. Müze olarak kullanılması engellendi kapatıldı diyemiyorlar ama polemik yaratarak insanları birbirine düşürüyorlar. Şu hale bakın, bir taraf diğerine Emevi, Muaviye, Yezit soyu diyor diğer taraf Yunan kalıntısı... Altın 1 haftada %5 artmış, siz tartışılanlara bakın. Adam olmayız biz.

  • Vatan 24 Temmuz 2020 23:21

    Ülkede o kadar öncelikli ihtşyaclar ve problemler varken ülkeyi bu yaygaralar içine sokmak ve din öiliyrtçilik sloganlatoyls tribünlere oynamalar çok yaygın durumlar. Diğer dosyal ve ekonomi alanlatında başarılı bir yönetim gösterselerdi bu süreclere gerek duyulmazdı. Muktedirlerin bu konuda gecmişte defalarca söyledikleride ortada!!

  • Serhat24 Temmuz 2020 23:19

    Evet burası kilise ayini gibi olmuş, ağlayan lar burada , yavaş yavaş içimizde ki yabancı lari görmeye başladık, Muharrem İnce kadarda olamadınız

  • eeee24 Temmuz 2020 22:58

    vakıf emirlerine vasiyetlerine çok bağlılar ; )) kızılay aracılıgı ile abd ye aktarılan kızılay parası sorulunca, aklın ermez dinde mübah der çıkarlar :D boş işler

  • AkTorol Ahmet Ötzbir24 Temmuz 2020 22:56

    Böyle gider bu şow işleri, Cuma namazını, cumartesi günü kılacaklar :D ... Çok az kaldı... 5 oy fazla geleceğini bilseler Pazar günüde cuma namazı kıldırır :D 23 nisanda bayram namazı kılınıp, 19 mayısda şükür+bayram namazı kıldırırlar...  

  • Kaçan Grup24 Temmuz 2020 21:01

    bence yeteli değil hergün 30 saat açık olsun

  • Türk'ün Hakan'ı24 Temmuz 2020 22:40

    Kaçan grup sen hangi ülkeye kaçanlardansın. Vatansızlar Ayasofya'nın manasını iyi bilirler 1453'ten.💪