E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAvusturya Nihat Zeybekci'nin ülkeye girişine izin vermedi---

Avusturya Nihat Zeybekci'nin ülkeye girişine izin vermedi

Avusturya Nihat Zeybekci'nin ülkeye girişine izin vermedi
10 Temmuz 2017 - 08:37 borsagundem.com

Avusturya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ülkeye girişine izin vermedi

Hollanda Hükümeti'nin Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in 15 Temmuz'da Hollanda'daki toplantıya katılmasını engellemesinin ardından skandal bir karar da Avusturya'da geldi.

Milliyet'te yer alan habere göre, Avusturya'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle yapılacak bir anma etkinliğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılmasına izin verilmediği bildirildi.

Avusturya Dışişleri Bakanlığı'ndan bir sözcünün de konu ile alakalı "Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz'un Türk ekonomi bakanının ülkeye girişine izin vermediğini doğrulayabilirim" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

SKANDAL BİR KARAR DA HOLLANDA'DAN GELMİŞTİ

Hollanda hükümeti, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Salı günü Apeldoorn kentinde yapılacak toplantıya katılmasını "arzu etmediğini" açıklamıştı.

Hollanda Dışişleri Bakanlığı'ndan geçen hafta yapılan açıklamada, "mevcut koşullarda iki ülke arasındaki mevcut ilişkiler açısından Türkeş ya da herhangi bir kabine üyesinin Hollanda'ya gelmesinin, arzu edilen bir durum olmadığı" vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adem özer10 Temmuz 2017 11:08

    Bu ısrar neden anlamak olası değil. Prestij diye bişeyimiz kalmadı. Gitmeyin, gitmezseniz nolacak ki. Canınız gezmek istiyorsa başka yerlere gidin.

  • Misafir 10 Temmuz 2017 10:03

    Bir başkası ülke 15 Temmuz anma yapmaya mecbur mu???

  • fatih,islambul10 Temmuz 2017 09:32

    AVRUPADA NAZİZİM HORTLADI BUNLAR 70 LIDIR SÖMÜRDÜKLERİ ÜLKEMİZİ YİNE SÖMÜRMEK İSTİYOR