E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAtiba Hutchinson, Süper Lig’de bu sezonun rekorunu kırdı!---

Atiba Hutchinson, Süper Lig’de bu sezonun rekorunu kırdı!

Atiba Hutchinson, Süper Lig’de bu sezonun rekorunu kırdı!
09 Aralık 2019 - 11:48 borsagundem.com

Kasımpaşa Beşiktaş maçında performansıyla öne çıkan isimler arasında yer alan Atiba Hutchinson, rakip sahada 66 isabetli pas atarak bu sezon Süper Lig'de rekor kırdı.

Süper Lig’in 14. haftasında kritik karşılaşmada Kasımpaşa, Beşiktaş’ı konuk ederken nefes kesen müsabakanın kazananı 90+5’te Umut Nayir’in kaydettiği golle Beşiktaş oldu. İki takımın da birçok gol pozisyonuna girdiği maçta 5 gol çıkarken, siyah-beyazlılar 3-2’lik skorla galibiyete ulaştı.

Siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncularından Atiba Hutchinson ise ilerleyen yaşına rağmen göz dolduran performanslarına bir yenisini daha ekledi ve Paşa deplasmanında rekor kırdı. Rakip sahada 66 isabetli pas atan 36 yaşındaki Atiba Hutchinson, bu sezon bu alanda Süper Lig rekorunu da kırmış oldu. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BlackEagle09 Aralık 2019 15:57

    Gençlere tam bir örnek. Yaşına rağmen bedeni nasıl zinde ve fit. Kendine bakmanın, çalışmanın karşılığını alıyor adam. Bizim gençler de keşke kendilerine böyle baksalar, çalışsalar.