E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAslantepe'de Zaha gecesi---

Aslantepe'de Zaha gecesi

Aslantepe'de Zaha gecesi
30 Eylül 2023 - 20:50 borsagundem.com

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray 1-0 geriye düştüğü maçta MKE Ankaragücü'nü 2-1 yendi. Wilfried Zaha sarı kırmızılılarda ilk golünü attı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta MKE Ankaragücü ile karşılaştı.

Teknik direktör Okan Buruk Muslera, Boey, Sanchez, Kaan, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi on birini tercih etti. Tolunay Kafkas ise Bahadır, Hayrullah, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Djokanovic, Kaan Güneren, Garry Rodrigues, Morutan, Cephas, Bajic on birini sahaya sürdü.

İlk yarının golsüz geçildiği karşılaşmada ikinci yarı 3 gol oldu. Konuk takım 48'de Renaldo Cephas ile öne geçti. Galatasaray ise 56'da Wilfried Zaha ve 69'da Hayrullah'ın kendi kalesine attığı gollerle 2-1 öne geçti.

Mücadele Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona ererken sarı kırmızılılar puanını 19 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. MKE Ankaragücü ise 6 puanda kaldı.

Galatasaray, ligde çıktığı 7 maçtan 6 galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. 

Süper Lig'de çıktığı 7 maçın birini kazanan, üçünde berabere kalan ve üçünü kaybeden MKE Ankaragücü ise topladığı 6 puanla 15. sırada yer alıyor.

LİGDE SON 6 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 6 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor ve son olarak da MKA Ankaragücü'nü mağlup etti.

Trabzonspor, evinde kazandı

 

Galatasaray’ın konuğu Ankaragücü

 

Galatasaray'da kriz: Nelsson ile görüşmeler tıkandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Jordi01 Ekim 2023 15:51

    Hisseleri sat sermaye artır arazi emlak sat borç al gelir artırdım de git koşa koşa transfer yap kurulu takımı boz , avrupada güçlü olacaksan alt yapından 5-6 sağlam iskeletin olur üst e kaliteli 4-5 adam alırsınt akımı her sene yap boz yapmazsın transfer yarışına hava alanı şampiyonluğuna koşmazsın. Yetiştirdiğin ve aldığın adamların geri satışından büyük sponsorlardan asıl gelir elde edersin. Trabzon alt yapısını bırakıp istanbul takımlarına benzediğinden beri sürünüyor. Yap boz kalıcı bir strateji olamaz, on yılda bir olur.

  • Kaan Kılıç 01 Ekim 2023 09:39

    Yeni bir 6da,6 gelmişken üzmeyelim stoperini;takımın bel kemiği o,Nelson.

  • Yorum30 Eylül 2023 23:40

    Futbol topunun yere temas noktası ile kale çizgisi arasında 11.5 cm mesafe olmalıdır veya tepeden izdüşümü bakıp kale çizgisi yle teğetlikten kurtulmuş olması gerekiyor hakem demekki iz düşümünü görmediğine göre 11,5 cm topun açıldığını görmüş

  • Sinyor30 Eylül 2023 22:23

    Macin yildizi ankgucunun kalecisi Bahadir

  • ALİ KODUŞ30 Eylül 2023 22:00

    Ankaragücünü kutlarım başa baş, dişe diş oynadı.

  • YUSUF KALEKAPISI30 Eylül 2023 22:00

    Büyük takımlar artık zorlanmaya başladılar.

  • ALİ KODUŞ30 Eylül 2023 21:37

    GS daki TÜRK FUTBOLCULAR oynuyormu bileniniz var.mı.......Tamamı yabancı olsa ne güzel olur idi.