E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArtı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye’yi bünyesine kattı---

Artı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye’yi bünyesine kattı

Artı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye’yi bünyesine kattı
14 Mayıs 2018 - 18:18 borsagundem.com

Şirketin el değiştirmesinin ardından başlatılan yeniden yapılanma süreci çerçevesinde atağa kalkan Artı Yatırım, 200 bin TL bedelle halka açık Serve Kırtasiye’de pay sahibi Cemalettin Doğan’a ait 393.104,50 adet A Grubu payı satın aldı.

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’yi sağlık sektöründe global baskılardan kurtaracak, milyarlarca doların yurt dışına çıkışını engelleyecek yerli ve milli ilaç hamlesiyle Ay Yıldız’a ve 2023 vizyonuna stratejik destek veren, ilk çeyrekte yakaladığı rekor kârla  tasarruf sahiplerinin yüzünü güldüren, şirket kasasına konan 20 milyon TL kaynakla mali yapısını kuvvetlendiren Artı Yatırım Holding, yeniden yapılanma sürecinde başlattığı büyük hedeflere yolculukta, satın alma yoluyla güçlü ve kârlı bir yatırıma imza attı. Halka açık Serve Kırtasiye, Artı Yatırım Holding bünyesine katıldı.

A GRUBU PAYLARIN YÜZDE 50’Sİ SATIN ALINDI  

11 Mayıs’ta KAP’ta yayınlanan duyuruda belirtilen Serve Kırtasiye ile başlatılan paylarının bir bölümünü satın alma yoluyla ortaklık kurma görüşmeleri sonlandı. Hisseleri borsada işlem gören Serve Kırtasiye’de pay sahibi Cemalettin Doğan’a ait 786.209 adet  A Grubu payların yüzde 50’sine denk gelen 393.104,50 adedi 200 bin lira bedelle Artı Yatırım Holding’e geçti.

HİSSE DEVİR SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Ortaklıkla ilgili olarak Serve Kırtasiye’den KAP’a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şirketimiz ile Artı Yatırım Holding A.Ş arasında A grubu paylarının bir bölümünün satılması suretiyle ortaklık oluşturulması amacı ile başlatılan görüşmeler sonucunda A grubu imtiyazlı pay sahiplerinden Cemalettin Doğan'a ait olan A grubu toplam 786.209 adet paylarından %50 sine karşılık gelen 393.104,50 adet pay 200.000 TL bedelle satılmış olup, Artı Yatırım Holding A.Ş ile Cemalettin Doğan arasında 14.05.2018 tarihi itibari ile hisse devir sözleşmesi imzalanmıştır.”

11,5 milyon TL sermayesi olan Serve Kırtasiye’de 786 bin 209 adet A Grubu pay dışında 10 milyon 773 bin 283 adet de B Grubu pay bulunuyor.

Artı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye'yi alıyor

Artı Yatırım Holding'den rekor kar

Artı Yatırım Holding'e 20 milyon liralık yeni kaynak

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)