E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArsene Wenger: Mesut Özil, ocak ayının en büyük transferi---

Arsene Wenger: Mesut Özil, ocak ayının en büyük transferi

Arsene Wenger: Mesut Özil, ocak ayının en büyük transferi
18 Ocak 2021 - 20:20 borsagundem.com

Fransız teknik adam Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Mesut Özil için "Mesut, ocak ayının en iyi transferi" dedi.

Mesut Özil'in Arsenal'de teknik direktörlüğünü yapan Arsene Wenger, yayıncı kuruluş beIN Sports'a yaptığı açıklamada "Sizin adınıza böyle bir transferi duyurmanın oldukça zevkli olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Şu dönemde pek fazla transfer gerçekleştirilmiyor. Mesut, ocak ayının en büyük transferi. Çünkü futbol dünyası şimdilerde biraz sessiz" ifadesini kullanan Wenger, "Bu, ligde güçlü bir konumda bulunan Fenerbahçe için güzel bir haber. Mesut, şampiyonluğu kazanma konusunda iddialı olan takımı için yapbozun bir parçası olabilir" diye konuştu.

Wenger, "Mesut ile hiç Fenerbahçe hakkında konuşmuş muydunuz?" sorusuna ise, "Onun her zaman Arsenal'da olmasını istedim. Fakat her zaman için güçlü bir Türk bağı olduğunu hissedebiliyordum. Ailesiyle, menajeriyle, babasıyla tanıştım, bu sayede Türkiye ile güçlü bir ilişkisi olduğunu gördüm. Aynı zamanda Türkiye ligine de büyük bir ilgisi vardı" yanıtını verdi.

Almanya Dışişleri Bakanı Maas'tan Mesut Özil yorumu

Fenerbahçe hisselerinde Mesut Özil yükselişi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil dünya gündeminde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.321.526
Toplam Adet: 2.555.249
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzay19 Ocak 2021 02:23

    Mesut Özil yakın zamanda Türkiye ye gelmiş en değerli üst düzey bir futbolcudur.Tabii tam anlamıyla hazır değil.1yıldır futboldan uzak.Mart ortasına kadar hazır olacaktır.Antreman alışma süreci maç ritmi derken biraz zaman alacaktır.Türk Futboluna marka değerine katkı sunacaktır.Hayırlı olsun Fenerbahçe kulübüne.

  • Agandigan18 Ocak 2021 20:35

    Adam iyi gaz vermiş.iyi kazık attık demek için kendini zor tutmuş.iş yapacak bir futbolcu olsa acaba gönderirmiydi.

  • suntafa20 Ocak 2021 14:53

    birader senin futbolla alakan yok belli. bari yorum yapma.