E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç: Ahmet Türk'ün terörle alakası yoktur, barış olsun isteyen biridir---

Arınç: Ahmet Türk'ün terörle alakası yoktur, barış olsun isteyen biridir

Arınç: Ahmet Türk'ün terörle alakası yoktur, barış olsun isteyen biridir
09 Eylül 2019 - 17:15 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç, yerine kayyum atanarak görevden alınan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'le ilgili olarak "Terörle alakası yoktur, barış olsun isteyen biridir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi ve eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. 

Arınç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na, geçmiş sosyal medya paylaşımları nedeniyle verilen 9 yıl 8 ay 20 günlük hapis cezasıyla ilgili olarak da konuştu. Kaftancıoğlu'nu sevmediğini, beğenmediğini, yazdıklarına katılmadığını belirten Arınç, "Bunlardan dolayı ceza verilecek olacak, ben bir hukukçuyum, bu mesajlar toplumu infiale sürükleyecek olsa, 2013'te bir soruşturma açardı savcılarımız. Ama üzerinden 6 yıl geçtikten sonra dava açılıp hemen 2-3 celsede karar veriliyorsa buna nasıl bakmak lazım?" ifadesini kullandı. 

Arınç, "Verilen kararın iyi ya da kötü olduğunu söylemekten uzağım. Kaftancıoğlu'nu sevmiyor olabiliriz. Seçimi kazandı bir kahraman haline getirdiler. Attığı mesajların hiçbirisine katılmıyorum. Ama ifade özgürlüğüne saygı duymalıyız, tahammül etmek zorundayız" dedi.

"AHMET TÜRK'Ü TANIYORUM VE SAYGI DUYUYORUM"

Arınç, yerine kayyum atanarak görevden alınan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile ilgili olarak da "Ben sadece Ahmet Türk'ü tanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Ahmet Türk'ün benim üzerimdeki hakkı şudur. Bu kişinin terörle alakası yoktur. Ahmet Türk'ün terörle alakası yoktur. Barış olsun isteyen biridir" ifadesini kullandı.
 

Bülent Arınç’tan dikkat çeken ‘Canan Kaftancıoğlu’ açıklaması!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dd09 Eylül 2019 23:14

    Seni anlamak mümkün değil. Şehitlere saygılı ol. 

  • Nihat09 Eylül 2019 22:54

    Yakında yine özgül ağırlığını tartışmak zorunda kalabiliriz.

  • Hakkı09 Eylül 2019 22:42

    Halt etmiş,Daha nasıl terörle ilgili olacak,finansmanını sağlamış istediklerini yapmış.

  • mehmet09 Eylül 2019 22:20

    diyosun

  • Ali haydar09 Eylül 2019 18:44

    Eminim öyledir seninde fetöyle hiç ilgin olmamıştır

  • tolga09 Eylül 2019 18:41

    gölge etme

  • Nihat09 Eylül 2019 18:15

    Ya sabır!  Cumhurbaşkanı seni niçin o makama getirdi?  Pek anlamış değilim!    Aslında anlıyorum parti bölünmesin falan diyor ama zaman geçtikçe sen orada yine de sırıtıyorsun!   Herhalde Cumhurbaşkanlığı fantazileri  kuruyorsun ama dikkat et geçmişte devirdiğin çamları düşündüğümüzde sicilin ve kapasiten pek müsait değil.

  • Nihat09 Eylül 2019 22:50

    Tam komedi!  O işler senin anladığın gibi değil.  

  • Tam komedi09 Eylül 2019 22:05

    Eli mahkum ! Yoksa parsel parsel satılanları açıklar haaaaaa ! Kapasite meselesine takılma çünkü akıllı adamdan kukla olmaz !

  • komik09 Eylül 2019 18:15

    Seni hiç sevmedik ve sevmeyeceğiz yüzündeki o sahte gülümseme ile çok itici oluyorsun...

  • yakup kısacık09 Eylül 2019 18:14

    senin bu sözlerinle ortaya koyduğun düşüncelerin sebebiyle artık sana saygı duymuyorum.ahmet türk barış istiyor diyorsun peki pkk  ne istiyor.ahmet türk ü kim oraya getirdi? pkk .senin bu ifadenle pkk da barış istiyor....demek olmuyormu.