E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBülent Arınç’tan dikkat çeken ‘Canan Kaftancıoğlu’ açıklaması!---

Bülent Arınç’tan dikkat çeken ‘Canan Kaftancıoğlu’ açıklaması!

Bülent Arınç’tan dikkat çeken ‘Canan Kaftancıoğlu’ açıklaması!
09 Eylül 2019 - 21:10 borsagundem.com

Bülent Arınç Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili soruya, "Kaftancıoğlu'nu sevmiyor olabiliriz. Seçimi kazandı. Attığı mesajların hiçbirisine katılmıyorum. Ama ifade özgürlüğüne saygı duymalıyız," diye yanıt verdi.

Eski AKP Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Habertürk’te yayımlanan programa konuk oldu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Arınç: Ahmet Türk'ün terörle alakası yoktur, barış olsun isteyen biridir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : ))10 Eylül 2019 21:09

    zamanında alkışlayıp taptıkları adama, yorumalra bakıyorumda küfür yazmadıkları kalmış... geçmişde bülent beye suikast diyip, içeri masumları attılar, sonrasında kozmik odaya girdiler.. Cumhuriyt tarihinde bir ilk yaşandı. Komik oda arşivine girdiler.. ozaman alkış tuanlar...bugun bu admaı yerden yere vuruyor. yaa dik durunda adam sansınlar sizleri.. 5 yıl önce övdüğün taptığın kşşilere, bugün küfürler sallamadığın kalmış. oryantel olmuşsunuz dansöz  a..s... gibi... 

  • :)10 Eylül 2019 20:59

    terörsit arayanlar dağdaki 600 tanesini kaldı biliyor.ABd ordu kurdu ypg den 45 bin paralı asker topladıemrine. hepsi Türk askerine karşı hazır kıta bekliyor. bir avuç cehalet ve cahillerde burda yok pkk kınamıyor, yok terörö örgutu zart zurt bişe yaptını snaıyor.ABD askeri ile ortak devriye atıyorsun, ABD liler daişe karşı ortak devriye attık diyor. cahil takımıda pkk ya karşı abd ile orrak adım atıyoz sanıyor :D burda o onu dedi, bu bunu dedi siyasetçilik oynuyor : )) açın tv izleyin, radyo açın, gazete okuyun. Her gün makarna yer gibi  Tek kanal izlemeyin :) dünyadan haberini zolsun

  • Haha10 Eylül 2019 19:55

    Anlatmaya gerek yok , eee reis ne diyo bu ise sahi duymamis gibi yapiyordur , her zamanki gibi hhehe

  • asena10 Eylül 2019 19:36

    sen amarikadan aldığın emirlere uyasrsın seni asmaklazım

  • asena10 Eylül 2019 19:33

    bu adam kafayı yemiş ve ya bunamış ahmet türk için törörle alakası yok diyor sonra kandille hdp le bağlantısı var diyor senin ne işin var siyasette artık işin bitmiş ne dediğini bilmiyon bunak otur evinde

  • AHMET ÖZBİR10 Eylül 2019 12:06

    HAKSIZLIK karşısında susamam, ateistleri sevemem, "devlet katil değil seri katil" diyen vatan düşmanlarını hazmedemem, PKK'yı bir kere olsun lanetlenemeyen terörsevicilerini bu ülkede istemem! EY Arınç sen kiminle kafa buluyorsun, yanlışta ısrar ediyorsun, REİS'İN OY'UNU AŞAĞI ÇEKİYORSUN!..

  • ersan 10 Eylül 2019 12:06

    bırakın konuşsun .yarın onada adalet lazım olacağını biliyor.onun için konusuyor

  • KEZİBAN KARTAL10 Eylül 2019 09:52

    cumhuriyet bassavcısı  teröresitlere yataklık ve yardım etmekle yargılanları destektekleyenleri desteklediği için bülent arınç hakkında acilen soruşturma açmalıdır.bu demeçleri ak parti büyük oy kayıp ettirmiştir.bu da ak parti den ihraç edilmelidir.onlarca çocuğumuzun ölümünden bu kişide sorumludur.çözüm sürecinin mimarlarından olduğunu düşünmekteyim.ayrıca iyi yönetici idin milyonlarca suriye liyi içeriye alanlar içinde sen yokmusun, madem suriye ye operasyonlar yapacaktık hükümeti neden geçiktirenler arasında o zaman sen de varsın.senden yönetici ve milletvekili olamaz.

  • gerçek millet10 Eylül 2019 11:00

    Yani yarın siyasi konjektür değişirse seni de bu yazından dolayı 9 yıl içeri atabilirler öyle mi ? Ne güzel dünya fikir beyanı belirli  evrensel ahlak değerleri ile çatışmıyorsa suç teşkil edemez bir .

  • Vatanım10 Eylül 2019 09:49

    Bülent Arınç sen hiç konuşma konuştukça batıyorsun senide adam diye en üst makama getirdi ama sen o mevkilere laik değilsin tutarsız ne konuştuğunu bilmeyen bu yapınla boş boş konuşup insanların midesini bulandırma sende başladın pkk yı desdeklemeye

  • fatih ekmen10 Eylül 2019 09:40

    sayın Arınç Sızın değerlendirmeniz hep yanlış çıkıyor ya kasti yapıyorsunuz yada bu şekilde davranmak sizin işinize geliyor Bu durumda zararlı çıkan vatandaş ve Türkiye oluyor lütfen bari az konuşun da sinirlerimiz bozulmasın saygılarımla

  • Nihat10 Eylül 2019 09:02

    Çocuklarını pkk ya kaptıran anaların feryadını neden hiç bir chp li duymuyor?   Demokrasi özgürlük kavramının arkasına sığınıp  itlik yapmaya devam ederseniz size değil Türkiye yi Dünyayı dar getiririz!  Anladınız mı onun bunun  kırma evlatları!

  • Pala10 Eylül 2019 08:15

    Samimi değil. Bu konuşmaların muhatabı tayyip

  • KILIÇ10 Eylül 2019 07:19

    ATTIGI MESAJLA TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK, ÜLKEYİ BÖLÜCÜ VE DEVLETİ AŞGILAYCI OLUNCA ÖZGÜRLÜKMÜ OLUYOR HAYİNLİKMİ OLUYOR BUNU SORGULMAK LAZIM.

  • Hakkı10 Eylül 2019 01:28

    İfade özgürlüğü demek zehir kusmak kendi ülkesini aşağılamak değildir,Teşhisi doğru koymazsak kendimize milletimize devletimize yazık ederiz,herkes haddşni bilecek,bilmelidir,bilmeyenede haddi bildirilmelidir

  • ggff10 Eylül 2019 07:53

    demokrasiden anlamadığımız açık kapatın su haberleşme araçlarını hiç kimsenin başı agrimasin herkes rahat etsin

  • Can Tahtalı 09 Eylül 2019 23:42

    Şu adamı artık görmek istemiyorum.

  • ...09 Eylül 2019 23:40

    köprü gibi biri.. AKP sonrasının adamı bence. oğluda siyasete girdi. AKP sonrasında Türkiye de etkin isimleden biri olmaya devam eder diye düşüncem. Malum bazı olaylarda siyasi ayaklar aranmıştı, bulunan bişe yok. bulunan bişe yoksa, gizlenen bişeler siyasiler var bence.O bakımdan düşücelerim karışık şuan. Ama gerilim istemeyerek  iktidar ve muhalafetn dengeli gitmesinden yana gibi.  diye gördüm.

  • Nihat09 Eylül 2019 23:29

    Özgül ağırlığını tartışsak daha iyi olur bence!  Türkiye Cumhuriyetine her fırsatta kin kusan  pkk sempatizanlarına olan bu yakınlığını bayağı tuhaf buluyorum.   Aradan dereden girerek herkesle iyi olmaya ve yaranmaya çalışmak gayretini pek takdir edemiyorum  Bay Bülent !  Bırak bu ayakları   Eğer gerçekten  sen Türkiye Cumhuriyetine adam gibi hizmet etmek istiyorsan bu tür şımarıklıkların zamanı değil.

  • erol g.09 Eylül 2019 22:59

    İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ OLMAZ İSE İNSANLARINI HAPSE ATTIRIP İŞKENCE ETTİREN SURİYE'DEKİ ESAD YÖNETİMİNDEN NE FARKIMIZ KALIR ? BİZ MEDENİ BİR ÜLKEYİZ SORUNLARIMIZA KONUŞARAK ÇÖZÜM BULMALIYIZ

  • nihat09 Eylül 2019 23:32

    Ne ifadesiymiş o?  Kin kusmaktan başka bir şey bildikleri yok. Başlarım ifadesine!  Malum bunun eşi halkın karşısında domuz eti yiyerek insanlarla dalga geçti.  Kalite ortada!  Türk Milleti yeteri kadar sabırlı ve olgundur ama zamanı geldiğinde hakkını avucuna kor!  Kim olursa olsun.

  • geri vites09 Eylül 2019 22:48

    dikkat et aracın arkasını çarpacaksın sayın arınç

  • Eskici09 Eylül 2019 22:30

    bilo iki gozyasi isi baglar simdide kaftanciogluna Göz kirpiyor cumhurbaskanina kufurun ozgurluk ile ne alakasi var ak parti neden bunu hala ihrac etmedi hayret

  • xxx09 Eylül 2019 22:17

    haklılık payı çok

  • HALİL TÜRK09 Eylül 2019 21:30

    aslında bülent arıç da ihraç edilmeli idi.yansıl bir yanlışlık yaptı ak parti anlamak mümkün değil.çözüm sürecinin mimarlarından biri bu değil mi.diyarbakırda çukurları kazdırdın onlarca mehmetcik i şehit ettirdin.içişleri bakanı çıkıyor resimli belgeler sunuyor bu adam inkar ediyor.TSK 34 pkk lıyı öldürmüş idi bu adam TSK o teröristlerden özür dilen bu değilmi.bu adam gizemli birisi hiç sevmem.