E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Güler'den sevindirici haber---

Arda Güler'den sevindirici haber

Arda Güler'den sevindirici haber
21 Ağustos 2023 - 22:47 borsagundem.com

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, yaşadığı sakatlık sonrası geçirdiği ameliyatın ardından kulüp doktorlarından iyi haber geldi

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olmuştu. Kulüp doktorlarından iyi haber geldi ve genç futbolcunun beklenenden daha hızlı bir iyileşme süreci geçirdiği, tahmin edilen süreden daha önce takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

SAHALARA ERKEN DÖNECEK

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, genç yetenek, yaklaşık 1.5 ay boyunca sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Ancak genç oyuncu, beklenenden daha hızlı bir iyileşme süreci geçirerek, tahmin edilen süreden daha önce takımla çalışmalara başlayacak duruma geldi.

"ÇABUK İYİLEŞİYOR, BOĞA GİBİ"

Haberde, bu kadar çabuk iyileşmesinin beklenmedik bir gelişme olduğu ve teknik direktör Ancelotti'nun bu durumdan mutlu olduğu vurgulandı. Ayrıca haberde kulüp doktorlarının, Arda Güler hakkındaki "Çok çabuk iyileşiyor. Boğa gibi..." ifadelerine de yer verildi.

Arda Güler ameliyat olacak

 

Arda Güler'den kötü haber

 

Ancelotti açıkladı: Arda Güler'in sakatlığı ne durumda?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran22 Ağustos 2023 02:18

    Beni siz delirttiniz der gibi.  Türkiye de o kadar sırtı sıvazlandı şımartıldı ki mevcut çürümüş yozlaşmış sistemde  fevri başarılar ile övünmeyimecburiyet sayıyor.  Asla bie adım öteye geçemiyoruz.  Şu bayan  voleybolcuardan çok şey öğrenmeleri gerekir bu futbolcuların.