E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'daki saldırıyı yapan teröristlerden birinin kimliği belli oldu---

Ankara'daki saldırıyı yapan teröristlerden birinin kimliği belli oldu

Ankara'daki saldırıyı yapan teröristlerden birinin kimliği belli oldu
02 Ekim 2023 - 14:08 borsagundem.com

Ankara'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin PKK terör örgütü üyesi Hasan Oğuz olduğu belirtildi.

İçişleri Bakanlığı, Bakanlığın önündeki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin, yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, terör örgütü PKK/KCK üyesi "Kanivar Erdal" kod adlı Hasan Oğuz olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığına yönelik 2 terörist tarafından dün düzenlenen hain saldırı girişiminin, kahraman polislerin anında karşılık vermeleri neticesinde engellendiği ve teröristlerin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Diğer teröristin kimlik belirleme çalışmaları devam etmektedir. Güvenlik birimlerimizce başlatılan soruşturma devam etmektedir. Son terörist etkisiz hale getirilinceye dek terörle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir." ifadesine yer verildi.

Ankara'da canlı bomba saldırısı

 

Bakanlar, Ankara'daki terör saldırısını lanetledi

 

Ankara'daki saldırıya dünyadan tepki yağdı

 

Ankara'daki terör saldırısında PKK parmağı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa02 Ekim 2023 14:52

    Teröristler,Kayseri'den Adana'ya oradan Ankara'ya geliyor;hiç mi bir çevirmeye yakalanmamış?O kadar polis alınıyor ama hepsi birinin hizmetinde. Boşboğaz bir imama beş koruma veriliyor,ama yollar sahipsiz.

  • xyz02 Ekim 2023 16:44

    Olayı çözdün hain seni.Halkı hükümete ve devlete karşı kışkıtıp güvenlik güçlerimizi neden küçük düşürüyorsun.

  • Misafir02 Ekim 2023 16:36

    Eğer düşünme kapasiten sınırlı olmasaydı böyle bir şey yazmazdın, Kayseri-Ankara arası 3.5 saat, bir ihbar olmadığı sürece her önüne gelen arabayı kimse çevirmez bu işler öyle yürümez, adamın kafasına sıkıp arabayı alıp gitmelerinin sebebi de zaten çalındığı ihbar edilmesin diye, boş boş konuşuyorsunuz, terörist alçaklar adamın kafasına o yüzden sıktı, kafanı çalıştır biraz…