E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var---

Ankara'da FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Ankara'da FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
05 Haziran 2020 - 10:20 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 37 şüpheli gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yaptığı yazılı açıklamayla 37 FETÖ/PDY şüphelisinin yakalandığını açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi' olmak suçundan haklarında soruşturma yürütülen ve bugüne kadar yakalanamadıkları için yakalama emri çıkarılarak aranan 37 şüpheli, bugün saat 06.00'da Başsavcılığımızın talimatıyla yapılan çalışma kapsamında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin yakalandıkları adreslerde yapılan arama işlemlerinde; 3 şüphelinin üzerinden sahte kimlik, bir şüphelinin yapılan ev aramasında 19 bin 125 dolar, 19 bin 250 Euro, 3 adet 100 gramlık külçe altın, 3 adet çeşitli gramlarda altın bilezik, bir adet küçük altın, bir adet cumhuriyet altını, ayrıca 25 adet bir dolar, bir şüphelinin üzerinden kardeşine ait kimlik elde edilmiş olup soruşturmalar devam etmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DERİN BAKIŞ05 Haziran 2020 10:34

    FETÖ/PYD Terör örgütünün yan yana ve birlikte anılması kadar saçma ve yanıltıcı bir durum olamaz, sanırım bu algı,  AKP nin geçmişte  kader birliği ettiği Fetö yü PYD ile ilişkilendirerek kendilerinden uzaklaştırma psikolojisinden kaynaklanmaktadır. bakıldığında bunlardan biri din eksenli diğeri ise sol eksenli bir yapı, bir insan ya PYD li ya da FETÖ lü olabilir ikisi birlikte olamaz. gerçi bakıldığında akp Tüm muhalafet partilerini de bunlarla aynı sepete koymakta.  böyle  göstermekle de AKP geçmişinden kurtulamaz.

  • salaklar ve sazanlar05 Haziran 2020 13:39

    PYD demiyor zaten PDY diyor.Yani paralel devlet yapılanmasının kısaltması.Önce düzgünce oku düzgünce anla sonra yorum yap.Yüzde 80 oranında da senin görüşüne katılan sazan var.Okumaktan anlamaktan düşünmekten acizler burada yorum yapıyorlar.Bir kaybolup gidin ya.