E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiAltun'dan Twitter'a sert yanıt---

Altun'dan Twitter'a sert yanıt

Altun'dan Twitter'a sert yanıt
12 Haziran 2020 - 16:26 borsagundem.com

Sosyal medya platformu Twitter'ın, Türkiye'den 7 bin 340 hesabı, manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle kapatmasının ardından İletişim Başkanı Altun'dan açıklama geldi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş14 Haziran 2020 02:31

    Twitter gereğini yapmıştır, tebrikler.

  • Doğru Pusula 13 Haziran 2020 08:54

    Bir kendini bilmez sürekli Ak Trol şeklinde yazıp duruyor. Dönüp bir kendisine bakma gafletini bulabilse o da aynı safa dahil olacak haberi yok gafilin. Ama hain babaları bir dk durup dinlenmesine bile fırsat vermiyor. Olsun o zaman bizler de yani AK TROLLER olarak adlandırılan cengaverler olarak mezarımızda dahi bu aziz millet ve vatan için çalışmaya devam edeceğiz. Mezar da ne ile mi ? Tabii ki sadakai cariyenin getirdiği DUA ve NİYAZ ile... Mezarda bile olsak bu kutlu yolda DURMAK YOK YOLA DEVAM!!!!

  • Mustafa12 Haziran 2020 23:39

    Ülkenin gündemine bi bak boşş bomboş twiter iniz batsın çökmü mühim gereksiz zaman kaybı misilleme olarak toptan kapatın diyecem de kendileri de oranın hastasi

  • AkTorol Ahmet Ötzbir12 Haziran 2020 22:07

    Ahmet abi, benim hesapta kapanmış. Deşifre etti twetter bizleri, Sende yazmadın bugün göremedim yorumlarını. Senin hesapları da fena patlatmış. İyi kapak yapmışlar belli ki.  ABD ,dış güç Trump.  bizleri hedep altı. bir çok trup kardeşimizin hesapları uçmuş.

  • Mucise Reis ;)12 Haziran 2020 22:06

    İşin garibi, İlgili kişi akp ile alakası olmayan, devlet memuru. Yani maaşını devlet millet veriyor. örnek: 1 poli smemuru, bir savcı, 1 hakim, 1 kaymakam, 1 vali , 1 emniyet müdürü gibi bir konumu var. Ama ilgili devlet memuru, akp için açıklama yapıyor ? Bu nasıl sistem, nasıl düzen, ? herkeslere bu durumda çok da normal geliyor demek ki :D ne hale geldi koca devlet, ama bu millet gereğini de yapacaktır. Şimdi x İzmir valise, Chp için açıklama yapsın. diyarbakır kaymakamıda hdp için açıklama yapsın, osmaniye valiside mhp için. yani aynı mantık bu. burada yanlış giden bir sistem ve zihniyet oluşuyor. Garip

  • Alp Tiğin12 Haziran 2020 20:58

    Sen akademisyenliği yap.Yalakalığı ve yandaşlığı bırak. Twitter dünya markası.Yalan ve yandaşlık yapmaz.Sen nasıl akademisyen oldun? Hayret doğrusu.

  • AhmetK12 Haziran 2020 21:33

    Daha yandaslıkla profesyonellıgı anlayacak bilgim ve zekan yok, haddin olmayan konulara gırmıssın. Yandaslık senın yaptıgına denir, dusunmeden biat etmek. Hos chp yada ibb yada izmir pr merkezınde calısıyorsan o başka. Elin amerikalısını yalıcam diye, kendi ülkenin iletişim başkanına lat atma.

  • Marş 12 Haziran 2020 20:55

    FETÖ kriptoları yine saldırmaya başlamış. Siz hükümetimize saldırdıkça biz daha fazla çalışacağız daha çok gönül kazanacağız daha ileriyi düşüneceğiz ve daha planlı olacağız elhamdülillah...

  • Marş13 Haziran 2020 12:17

    Sen kim oluyorsun dan bana hakaret edebiliyorsun .ulan it oğlu it. sensin mikrobun mutasyonu. ekran çıktını aldım. mahkeme de hesaplaşacağız...

  • Sen hangi12 Haziran 2020 21:41

    mikrobun mutasyonusun.Belli ki bu gün açmışsın bu suç makinasını.

  • Ne hakla sert tepki verebiliyor bu.12 Haziran 2020 20:14

    Söz konusu olan 7340 troll mikrobunun engellenmesi.Ayrıca ,bunları sahiplenmesi de çok acemice ve düşündürücü.

  • BORSACI12 Haziran 2020 20:01

    fetö ,pkk illet,leri ile aksi halde baş elinmez.

  • İtri12 Haziran 2020 17:46

    Suç üstü yakalanmış, ABD'li şirkete ağlıyor.

  • ekonomist/stratejist 12 Haziran 2020 17:35

    Maaşlı trollerinizin seslerini mi kestiler ah ne yazık ne yazık çok üzüldüm ağlama ağlama akp şimdi ayrıştırma yapamadan nasıl beslenecek hele ki pandemi ve ardından gelen küresel ekonomik kriz gibi büyük bi problem varken birden Ayasofya cami olsun meselesi atıldı eh normal çomarların beyinlerini nasıl yıkayacaklar. Hani İzmir'deki camiden okunan cav bella şarkısını çalan failleri bulamadınız noldu ya zaten kendiniz yaptınız sırf gündem degistirmek günbegün eriyen akp oylarını suni gündemle taze tutmak ve yükseltmek. Din cami ezan akp tarafından çokça kullanılıyorsa bilin ki erken seçim yakında. Milletin ezanla dinle sorunu yokken sorun pandemiyken birden hortlatılması farklı hesaplarının göstergesidir.

  • AhmetK12 Haziran 2020 21:36

    Kendisi gibi olmayana dunya hakaret eden, hadsizlil yapan. Anadolu insanına yukardan bakan sizler, yalandan ayrıstırıcılık edebıyatı yapıyorsunuz. Siz o edebiyatı kendı aranızda, yada aklı ermeyen saftırıkler yanında yap. Sabah aksam hakaret küfür ettiğiniz RTE yine iyi adam, ahh onun gucu bende olacaktı..

  • boş laf yapma12 Haziran 2020 17:26

    çok kızdıysan kullanma hadi yiyorsa. twitter da çok üzülür akp trolleri bizi birakti diye

  • GÜLELİM Mİ.12 Haziran 2020 16:41

    TR yi pelikancılar her akşam organize olarak belrledikleri kadük gündemle yönetemezler. Gençlik uyandı. kimin ne olduğunu anladı. mart şubattan iyi. harizan da marttan daha iyi. ilk seçim sonrası SİLİVRİ gözüküyor bunlara. çünkü ekonomiye. bankacılık sektörüne.. 83 milyona çok büyük zarar verdiler. AKP seçmeni  bu TROLLERE OY VERMEDİ!!. UYANIN. ADAM GİBİ BİRİNİ KOYUN ŞU EKONOMİNİN BAŞINA.

  • Vb12 Haziran 2020 18:08

    "gençlik uyandı" "çok büyük zarar verdiler" bababa laflara bak sen, genel geçer , şablon, klişe, keyfe keder, subjektif.... mesela uyandı da noldu? Dün yapmadığı neyi bugün yapacak ? Cep telefonunu mu yenileyecek , ilk eylemi nedir ? Akp hastane, yol , milli silah yaparak mı zarar verdi yoksa PKK'lıları havadan vurunca mı zarar veriyor, fetoculeri kovunca mı zarar veriyor ... Nerde izah ?

  • peak12 Haziran 2020 17:32

    çok fazla fox izleyip sözcü okuma, hangi gençlik uyanmış sağır i...in partisine uyanmak için, azığınızdan şürmediğiniz ithal ediliyor dediğiniz samanlardan az yiyin kafalarınızın içi saman oldu artık

  • Bika12 Haziran 2020 16:37

    Maaşlı AK trollerin hesabını kapatmış.

  • FK12 Haziran 2020 18:10

    Vb sizin gibi yalan dolan iftira etmedikleri içindir zurna

  • Vb12 Haziran 2020 18:00

    Peki ileri zekalı arkadaşım, Neden aktrolleri kapatıyor da, CHP,HDP,PKK, dhkpc yandaşlarını kapatmıyor, batı hizmetkârı oldukları için olabilir mi ?