E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın 1000 dolara inerse alırım---

Altın 1000 dolara inerse alırım

Altın 1000 dolara inerse alırım
07 Mayıs 2014 - 08:34 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, "Altın 1000 doların altını görürse alırım" açıklamasında bulundu

Ünlü yatırımcı Jim Rogers "Altın 1000 doların altını görürse satın alırım" dedi. Rogers altında önümüzdeki bir ya da  iki yıl içerisinde yeni bir alım fırsatı olabileceğini belirterek şu an altın satmadığını ifade etti.

Ukrayna ile Rusya arasıdaki gerilimi de değerlendiren Rogers, Ukrayna'nın özellikle tarımsal emtia üreticisi olduğunu belirterek üretiminde bir sıkıntı olması halinde bu durumun arzın düşeceği anlamını taşıdığını ifade etti.

Amerikan Merkez Bankası Fed'in tahvil alım programını da eleştiren Rogers "Bu tüm dünya için bir felaket" yorumunda bulundu.

Hardassetsinvestor isimli internet sitesine konuşan Rogers, dünyadaki tüm büyük merkez bankalarından parasal genişleme haberleri geldiğini hatırlatarak bu bittiğinde tüm dünya için bir feleket olacak dedi.

Amerikan borsalarının tüm zamanların zirvesinde olduğunu belirten Rogers, ABD'den hisse almayacağını ifade etti; sosyal medya, biyoteknoloji ve teknolji sektöründeki bazı hisselerde balon olabileceğini de ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)