E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAltılı Masa aralık sonunda tekrar toplanacak---

Altılı Masa aralık sonunda tekrar toplanacak

Altılı Masa aralık sonunda tekrar toplanacak
10 Aralık 2022 - 14:27 borsagundem.com

Altılı Masa liderleri bu ay sonunda onuncu toplantıları için Gelecek Partisi ev sahipliğinde bir araya gelecek. Toplantının gündeminde CHP'nin açıkladığı vizyon belgesininde olması bekleniyor.

Altılı Masa'nın liderleri, bu ay sonunda onuncu toplantıları için bir araya gelecek. Öncesinde toplantıya ev sahipliği yapacak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, liderleri ayrı ayrı 2 kez ziyaret edecek.

Görüşmelerde hem toplu buluşmanın gündemi konuşulacak hem de seçim sonrası izlenecek yol haritası ele alınacak.

Altılı Masa partileri Gelecek Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelecek. Onuncu toplantının bu ayın sonunda düzenlenmesi planlanıyor.

Bu kapsamda iki aşamalı bir liderler turu gerçekleştirilecek.

Gelecek Partisi Genel Başkanı, toplantı öncesinde 5 siyasi parti liderini 2 kez ayrı ayrı ziyaret edecek.

'Vizyon belgesi' gündemde

Öte yandan, CHP'nin açıkladığı vizyon belgesinin de görüşmede değerlendirilmesi bekleniyor. Hala belirsizliğini koruyan ortak aday konusunun bu toplantıda da masada olmayacağı belirtiliyor.

Liderler o ilk görüşmede toplu buluşmanın gündem maddelerini belirleyecek. İkinci görüşmenin konusu ise '2023 seçimleri sonrası izlenecek yol haritası' olacak. 'Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş' süreciyle ilgili çalışmalar da konuşulacak.

Altılı Masa, seçim sonrası için öngörülen yönetim modeliyle ilgili çalışmalarını yıl başında tamamlamayı hedefliyor. 72 alt başlıkta hazırlanan yönetim modelinin onuncu toplantının gündem maddeleri arasında yer alması planlanıyor.

Muharrem İnce Altılı Masa'yı topa tuttu!

 

Altılı Masa 84 maddelik anayasa değişiklik paketini açıkladı

 

Altılı Masa çalışmalarını tamamlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • IDAM10 Aralık 2022 18:57

    Luzumsuz isler mudurleri bir araya gelmis ,hepsini topla bir bardagi dolduramazlar,kapasiteleri yetmez,tamamen Ulkenin onune kurulmaya calisililan projenin urunleri/masasi

  • Tufan10 Aralık 2022 16:20

    Seçim geldi ortada aday neden yok? Çünki Abd ve avrupa Rusya ukrayna savaşı nedeniyle Reis'den vazgeçmeyi göze alamıyor. Hem Reisi istemiyorlar hemde putin korkularına Reise muhtaçlar. Allah adamı böyle ters yüz eder işte. Putini durdurabilecek tek başkan Reis.