E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Şen'den Ali Koç açıklaması---

Ali Şen'den Ali Koç açıklaması

Ali Şen'den Ali Koç açıklaması
20 Temmuz 2019 - 08:53 borsagundem.com

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen: Ali Koç bütün zorluklara rağmen bir Fenerbahçeliye yakışan biçimde kendine has üslubuyla hakikaten kulübün geleceğinin umudu, kalbimizde olan bir başkan.

Muğla’nın Bodrum İlçesinde “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü” kutlama etkinliği düzenlendi.

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Bodrum Fenerbahçeliler Derneğince, belediyeye ait kafede düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, sarı-lacivertli taraftara hitap etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Geçen sene ayakları yorulmuş Fenerbahçe ruhunun dimdik duruma geldiğini ifade eden Şen, “Fenerbahçe Futbol Takımı geliyor. Ali Koç bütün zorluklara rağmen bir Fenerbahçeliye yakışan biçimde kendine has üslubuyla hakikaten kulübün geleceğinin umudu, kalbimizde olan bir başkan.” dedi.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın ise geleneksel olarak bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ve kulübe destek olduklarını belirtti.

Geceye katılamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un mesajı da sinevizyonla yayınlandı.

Havai fişek gösterisinin yapıldığı geceye katılanlar Fenerbahçe marşları söyleyip tezahüratlar yaparak eğlendi.

Etkinliğe katılanlar arasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu da yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah21 Temmuz 2019 12:17

    Ayrıca yere göğe sığdıramadığınız phillip cocu premier league den derby county kulübüyle anlaştı göreceğiz ne yapacak ingiltere de ?fenerbahçe den kovulmasa bu sene belkide küme düşmüştü fenerbahçe.

  • Emrah21 Temmuz 2019 12:06

    Geçen sezonun büyük bir bölümü küme düşme hattında mücadele edildi rakiplerin dalga geçmesine sebep oldu rezil oldu fenerbahçe hala çıkmış Ali başkanı savunuyorsun insanda utanma olur birazcık eski başkan ali şen. taraftarın müdahalesiyle Ersun hoca geldi hangi yönetim kurulundan bahsediyorsun sizin oğlunuz geçen aylarda istifa ettti ya yönetim kurulu üyeliğinden hala Ali koçu savunmaya devam ne diyim.

  • Cego 21 Temmuz 2019 11:30

    Ya kardeşim Ali koç çok zengin olabilir ama çok başarısız yeter bu yıkama yağlamalar

  • Emrah21 Temmuz 2019 11:11

    Zamanında Aziz başkana çok bel altı vurdun geçmiş unutulmaz aynı zamanda bu beğenmediğiniz AYKUT hoca fenerbahçeyi uefa kupasında yarı final oynatma başarısını göstermiş fenerbaçe tarihinin en başarılı hocasına da bel altı vurdunuz geçmiş unutulmaz.kısaca aziz başkanla şimdiki başkan ali koç kıyaslıyorum eski aziz başkan hem sportif başarı hemde kulübe kazandırdığı tesislerden dolayı açık ara önde sen daha iyi biliyorsun eski başkan Ali Şen.

  • Eski bir Fenerli 20 Temmuz 2019 20:52

    Alilerin biri çuvalladı diğeri yaşı gereği dumuru hafızaya uğradı anlaşılan . Nedir bu Fenerlilerin sizden çektiği be kardeşim ...

  • belirsizlik20 Temmuz 2019 13:09

    Basketbolda başarısız bir sezon geçirdik en azından o tarafta mutlu oluyorduk. Bu sene her alanda başarı gelmeli.