E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Şen: Fenerbahçe şampiyon olacak---

Ali Şen: Fenerbahçe şampiyon olacak

Ali Şen: Fenerbahçe şampiyon olacak
12 Aralık 2020 - 10:36 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Sarı-Lacivertlilerin gündemini ve son durumunu değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Azerbaycanda yayımlanan CBC Sport televizyonu Perviz Musayev ve Elçin Cafarovun sunuculuğunu yaptığı Türkiyeden Futbol programına katıldı ve Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

Ali Koç yönetimini değerlendiren iş adamı; "Yahşi Presidentimiz Ali Koç gayet güzel çalışıyor, Türkiye'nin daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyor. Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı kesin, tecrübelerime dayanarak söylüyorum. President'in yahşi olması önemli, Ali Koç'un olması çok önemli. 18 futbolcu transfer ettik, 18 futbolcudan 2-3 kadro çıkar. Erol Bulut'u Türkiye'ye ben getirmiştim. Emre Belözoğlu da orada, yeni bir Alex Ferguson olacaklar inşallah." dedi.

"BİR GÜN ŞAMPİYONLAR LİGİ KAZANACAĞIZ"

Ali Şen sözlerinin devamında; "Futbolcunun inanması lazım. 1996 yılında biz Manchester United'ı, Manchester'da yendik Fenerbahçe olarak. Bunu tekrarlanayacağız inşallah. Bu sene hiçbir takımımız iyi olmadı, üzüldük ama ben her şeyi başarabileceğimizi düşünüyorum. Ben inanıyorum ki Avrupa'da yavaş yavaş şampiyonlar şampiyonu olacağız. Manchester United'ı yendiğimizde, bir gün gelecek, Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak Türkiye'ye inecek demiştim. O şampiyon kadro da inşallah Bakü'ye gidip dostluk maçı yapacak." açıklamasında bulundu.

Ali Şen, Azerbaycan ile ilgili konuşmasında; "Futbolcunun iyi olması önemli, ben pasaportuna bakmam. TFF'nin başkanı bizim dostumuzdur, Nihat Özdemir. Bu arkadaşlar Azerbaycan'da genç futbolcuları takip etsinler. Azerbaycanlı oyunculara yabancı diye bakılmasın, Türk futbolculara da yabancı oyunculara verilen haklar verilsin." diyerek bitirdi.

Galatasaray istiyordu, Fenerbahçe bitiriyor! Erol Bulut onay verdi...

 

Fenerbahçe'de ayrılık kararı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum13 Aralık 2020 08:39

    Dede sana ne!  Ömrünün ahir zamanında uğraştığın şeye bak.   Şu insanoğlu gerçekten çok zalim ve nankör!

  • Aloo12 Aralık 2020 22:00

    Malatya maçını unutmuş

  • Piskopat Doktor12 Aralık 2020 20:29

    Şu an skor 0-3. Bu takım mı sampiyon olacak ? Demek Alilerin biri batak diğeri de bunak. ALLAH fenerlileri ikisinden de korusun.

  • MELİS MARMARİSLİ12 Aralık 2020 20:25

    Ali Şen senin zamanındaki ortam yoktur.şimdi çağ değişti zihniyet değişti.teknoloji değişti.eskide üç takım başkanı var idi dediği dedik çaldığı düdük herkes sizlerden korkar idi .şimdi tüm takım başkanları bu taktikleri öğrendiler şimdi kimse kimseder korkmuyorlar.işi öğrendiler.bak balım sokora belkide fenerbahçe 5-0 malatya ya yenilecektir.

  • AkTorol Ahmet Ötzbir12 Aralık 2020 16:25

    Aali ŞseEN BaşssKan .FenerBahçce Şsampyon

  • Bika12 Aralık 2020 14:05

    Daha önceki yıllarda sezon başında ligler başlamadan yapılan transferlere göre FB şampiyon ilan edilirdi, bu yıl biraz geç kalmışlar.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU12 Aralık 2020 13:15

    o zaman 100 TL rahat görürüz mart ayında desene.

  • baturayersin12 Aralık 2020 12:53

    daha öncede bazı şeyler söyledi duymuştuk ama olmadı ersen yanalda geçen sene söylemişti hepsi fiyasko arkalarına bakmadan gitdiler

  • macik12 Aralık 2020 12:41

    fener şampiyon olsa ne değişecek? fenerin borcu mu azalacak, avrupada tur mu atlayacak? yine toplanan paralar baldırıcı çıplak gavurlara gidecek

  • Sampiyon 12 Aralık 2020 11:58

    Şampiyonu anadolu takımlarıyla olan maçlar belirliyor. Fenerbahçe fena gitmiyor. Bjk her zaman bu kadar şanslı olmaz...

  • Taraf12 Aralık 2020 11:32

    Bu işler lafla olmaz bjk denizli maçlarındaki gibi oynarsa mümkün degil.ayrıca siz tarafsınız o yüzden sözünüz yok hükmündedir

  • Eski 1 Fenerli 12 Aralık 2020 11:31

    Hayal etme bilmenin oneminli bir parçasıdır. Yakında siz de artık CİN ALLİ nin bir hayali olduğunu bilecek ve anlayacaksınız . Lakin sonuçta mutlu mu olursunuz yoksa mutsuz mu ? İşte orası muamma...