E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç’un hamlesi Fenerbahçe’yi büyük borçtan kurtardı!---

Ali Koç’un hamlesi Fenerbahçe’yi büyük borçtan kurtardı!

Ali Koç’un hamlesi Fenerbahçe’yi büyük borçtan kurtardı!
29 Temmuz 2020 - 10:34 borsagundem.com

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe yönetiminin Türk Lirası hamlesi sonuç verdi. Sarı-lacivertliler, 108 milyon Euro’luk borcu Euro 7.71 iken ortalama 7.23’ten TL’ye çevirmişti.

Fenerbahçe’de Ali Koç başkanlığındaki yönetim, borç yükünü azaltmak için yoğun çaba sarfediyor. Sarı-lacivertlilerin 2 ay önce yaptığı akıllı hamle TL üzerinden kulübe önemli bir kazanç sağladı. 108.2 milyon Euro'luk döviz borcunu kurun 7.71 TL olduğu dönemde 7.23'ten TL'ye çevirmeyi başaran sarı-lacivertliler, yaklaşık 52 milyon TL'lik bir kazanç sağlamıştı.

GÖZLER TFF'DE
Aradan geçen 2 aylık sürede Euro kurunun 8.07 TL'ye çıkmasıyla birlikte bu rakam yaklaşık 110 milyon TL'ye ulaştı. UEFA ile sürekli temas halinde olan sarı-lacivertliler, bazı maddi cezalar yese de borç yapılandırmadaki mücadelesine devam ediyor. Gözünü TFF'nin harcama limitlerindeki karara diken Fenerbahçe, transferdeki rotasını da TFF'ye göre şekillendirecek.
(İrfan Yirmibeş /Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR29 Temmuz 2020 16:15

    Takımın yarısı alt takımdan çıkartamazlar ise kuluplürin batmaya mahkumlardır.

  • Garantili Stad29 Temmuz 2020 14:23

    Reis yapsana seyirci garantili stad sende dövize endeksli taraftar gelmezse hepsinden kesersin hatta gelenden de gelmeyenden de kesersin sonrada çıkar bakın ne güzel stad dersin.

  • Heee?29 Temmuz 2020 17:54

    Nedim çok bağırma senden öğrenecek değiliz nasıl yapıldığını insanların hayrına yapan ödenmiş vergilerden yapar ücretinide minimum tutar nerde görülmüş geçmediğini ödemek ? Halk yararına işler garantili değil gönüllüdür anladınmı angus kafalı git otla şimdi hayde

  • Nedim29 Temmuz 2020 14:52

    Hastaneler, yollar, köprüler, barajlar alt ve üst geçitler, elektrik santralları  spor tesisleri  parklar bahçeler kütüphaneler  hepsi de Türk insanının gelişmesi hayrı ve iyiliği için yapıldı!  Ama Reis ne bilsin ki Angus olunca bir gelişme kaydetmek şöyle dursun  yapılan tesisin ne işe yarayacağını bile idrak edemez!  Mesela seni o stada gönderseler kesin otlamaya başlarsın.  Sonra gelir züppenin biri senin ipini bağlar seni temel atmama  törenine götürür!  Ora da bol bol böğürttükten sonra  samanlığına bırakır.

  • Nedim29 Temmuz 2020 13:24

    Bu kulüpleri ekonominin kara deliğidir.  Hala  kafa aynı!  Yalnız bu sefer deniz bitti bunu anlamamakta ısrar ediyorlar. Şimdi bütün umutları yayıncı kuruluşa bağladılar.  Şunu iyi anlayın futbol artık eskisi rağbet edilen  özellikle seyircisi bol bir spor olmayacak.

  • Dedim29 Temmuz 2020 17:56

    He he çok biliyon her yerde mantar gibi çıkmışsın görmeyip duyanda prof sanacak bir halt bildiğin yok salla başı al maaşı.

  • MEHMET29 Temmuz 2020 12:37

    zarardan kar etmesinin abartılması da manidar..