E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç'tan Merih hamlesi---

Ali Koç'tan Merih hamlesi

Ali Koç'tan Merih hamlesi
02 Temmuz 2023 - 12:46 borsagundem.com

Fenerbahçe, altyapısında yetişen ve 2016'da yuvadan uçan Atalantalı milli stoper Merih Demiral için kolları sıvadı. Görüşmeleri Başkan Koç yürütüyor


Fenerbahçe’den Merih Demiral sürprizi… Sarı-lacivertliler, milli stoperi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Başkan Ali Koç'un bu transferi çok istediği ve görüşmeleri bizzat yürüttüğü öğrenildi.

Sözcü'deki habere göre Koç'un, Merih ile görüşüp “Yuvana dön” diyeceği ifade ediliyor. Hatırlanacağı gibi Merih Demiral, sarı-lacivertli altyapıdan yetişmesine rağmen A Takım'da hiç oynamadan 2016'da Alcanenense'ye transfer olmuştu.

Sporting, Alanyaspor, Sassuolo ve Juventus derken milli stoper geçen sezon başı Atalanta'ya 22 milyon euro karşılığı imza atmıştı. Fenerbahçe, ‘Komando' lakaplı 25 yaşındaki futbolcunun transferi için kiralamanın da aralarında bulunduğu farklı formülleri inceliyor.

HOCASIYLA KAVGALI

Merih Demiral, Atalanta'nın en önemli yatırımlarından biriydi. Ancak sezonun ikinci bölümünde bir anda oynama süresi azaldı. İtalyan basınındaki iddialara göre uzun yıllardır kulübün teknik direktörlüğünü yapan Gasperini ile Merih kavga etmişti. İtalyan çalıştırıcının Merih'i takımda istemediği belirtiliyor.

BECAO SARMALI

Brezilyalı stoper Rodrigo Becao uzun süredir Fenerbahçe'nin gözdesiydi. Ancak sarı-lacivertliler, Udinese'yle bir türlü anlaşma sağlayamadı.

La Gazetta dello Sport'taki iddiaya göre Atalanta, Merih Demiral'ın yerine Becao'yu düşünüyor ve Udinese’nin istediği rakamı vermeye de hazır. Merih, Fenerbahçe'ye gelirse Becao da Atalanta'nın yolunu tutabilir.

Jorge Jesus ikinci kez Suudi Arabistan'da

 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent, İstanbul'da

 

Avrupa'nın devleri Merih'in peşinde!

 

Real Madrid Merih Demiral'ı istiyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)