E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç ile Jorge Jesus zirvesinde transfer kararı çıktı---

Ali Koç ile Jorge Jesus zirvesinde transfer kararı çıktı

Ali Koç ile Jorge Jesus zirvesinde transfer kararı çıktı
08 Temmuz 2022 - 09:00 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptığı zirvede üç transfer istedi. Jorge Jesus, takımdan gönderilecek ve gönderilmesini istemediği futbolcuları da Ali Koç'a bildirdi.

Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Dinamo Kiev maçları için geri sayıma geçen Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Avusturya kampı dönüşü Başkan Ali Koç ile bir araya gelerek takımla ilgili raporunu sundu.

Gönderilmesini istediği oyuncuların listesini Koç'a ileten Portekizli hoca, takviye istediği bölgeleri de sıraladı. Jesus; ön libero, sol bek ve santrfor transferlerinin bir an önce bitirilmesini istedi.

SÖZCÜ'nün edindiği bilgiye göre dev zirvede diğer konuşulanlar şöyle:

İsmail Yüksek'i isteyen çok kulüp var. Sportif direktörlüğünü Damien Comolli'nin yaptığı Toulouse da talip. Ancak genç oyuncu, ön libero rotasyonunda kullanılacak.Gönderilmeyecek.

Stoper ikilisi Min-Jae Kim ve Atilla Szalai. Çok yüksek rakam söz konusu olmadığı sürece bu ikili bozulmayacak.Meyer, Lemos, Caulker ve Samatta gönderilsin. Pelkas ve Zajc da yerleri doldurulabilirse gidebilir.

PEZZELA BİTTİ BİTİYOR

Öte yandan İtalya Serie B takımlarından Parma ile Giuseppe Pezzella için masaya oturan Fenerbahçe, transferi bitirmeye yakın.

İtalyan medyası, 24 yaşındaki sol bek için Kanarya'nın 4 milyon Euro önerdiğini, Parma'nın bunu kabul ettiğini duyurdu. Pezzella'nın 3+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sarı-lacivertliler ön libero için de Flamengo ile Willian Arao (29) pazarlığı yapıyor.

Tam 4 golcü: Jorge Jesus'un dev transfer planı!

 

Beşiktaş, Jackson Muleka'yı açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)