E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç bizzat takdim etti: 17 yaşındaki Arda Güler'e büyük onur!---

Ali Koç bizzat takdim etti: 17 yaşındaki Arda Güler'e büyük onur!

Ali Koç bizzat takdim etti: 17 yaşındaki Arda Güler'e büyük onur!
08 Ağustos 2022 - 16:37 borsagundem.com

Fenerbahçe, 17 yaşındaki genç futbolcu Arda Güler'in yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceğini duyurdu. Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Jorge Jesus Arda Güler'e yeni formasını takdim etti.


Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, sarı lacivertli kulübün yeni ’10 numara’sı oldu. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, 17 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceği duyuruldu.

Türk futbolu ve Fenerbahçe’nin gelecekteki en büyük yeteneklerinden biri olması beklenen Arda Güler'e 10 numaralı forması, Başkan Ali Koç ile Teknik Direktör Jorge Jesus tarafından takdim edildi.

Genç oyuncuya başarılar dileyen Başkan Ali Koç, kariyerinde hep daha çok çalışması gerektiğini söylerken, Teknik Direktör Jorge Jesus da Arda Güler’i tebrik etti.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Genç yaşında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Arda Güler'e, Fenerbahçe tarihine geçen 10 numaralı oyucular arasına adını yazdıracağına gönülden inandığımız zaferlerle dolu serüveninde başarılar dileriz” denildi.

Büyük tehlike kapıda: Arda Güler gerçeği!

 

Emre Mor'dan 'Arda Güler' için dikkat çeken ifadeler!

 

Süper Lig'in yeni Alex'i: Arda Güler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran08 Ağustos 2022 17:43

    Büyük yetenek midir değil midir zaman gösterir!  Ancak Türkiye de kulüp yönetici kafası zihniyeti  bir müddet sonra bunu yedek kulübesine çektirecektir.  Neden mi bu yaştaki çocuğu bu kadar sabah akşam över okkalarsanız  ben neymişim meğer diye düşünmeye başlar. Aksini iddia etse de için için bu büyüklük kompleksi içine oturunca  adeta psikolojik tedaviye ihtiyaç gösterir hale gelir. Avrupa da ne kadar yetenekli olursa olsun bu veya daha büyük yaşta da olsa asla şımartmazlar!  Disiplinden antrenmandan asla ödün vermezler.  Medyası ile Kulüp yöneticisi ve hatta seyircisi ile bu kadar yere göğe sığdırmaz hale getirirken bu çocuğu aslında katlediyorlar!  buna benzer çok fazla yetenek heba olmuştur.  Netice de top sürmekten başka bir yeteneği yok!  Ne bu abartı ihtişam!  Siz vatan mı kurtardınız?  Velev ki Dünya şampiyonu oldunuz  (olamazsınız ya)  Dünya ya kazık mı çakacaksınız?