E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç aradığını buldu işte yeni hoca---

Ali Koç aradığını buldu işte yeni hoca

Ali Koç aradığını buldu işte yeni hoca
20 Şubat 2022 - 15:37 borsagundem.com

Yunan basını yazdı: Joachim Löw Fenerbahçe ile anlaştı, İstanbul’da ev bakıyor.

Büyük umutlarla getirilen Pereira gönderildi. İsmail Kartal da beklentileri veremedi. Tribünlerle sıkıntılı günler yaşayan Başkan Ali Koç’un Fenerbahçe’nin başına ünlü teknik adam Joachim Löw’ü getireceği iddia edildi.

Sezon başında Fenerbahçe'de ikinci başkanlık görevine başlayan Ali Koç, takımın başına Vitor Pereira'yı getirmişti. Ancak Pereira, Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaşattı ve görevine son verildi. Portekizli teknik adamın ardından ise uzun süren teknik direktör arayışları sonuçlanmayınca geçici bir çözümle İsmail Kartal göreve başladı.

Ancak İsmail Kartal da Vitor Pereira gibi beklentileri karşılayamadı. Son olarak UEFA Konferans Ligi'ndeki Slavia Prag maçında 3-2'lik mağlubiyet alan Fenerbahçe, umutlarını iyice tüketti.
Süper Lig'de zirve yarışında geride kalan, Türkiye Kupası'ndan elenen Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde de havlu atma tehlikesiyle karşı karşıya.

Bu zaman zarfında arayışlarına devam eden Ali Koç iddialara göre teknik direktörünü buldu. Dünyaca ünlü Alman hoca Löw ile prensipte anlaşıldığı iddiaları Türk ve Alman basınında yer edinmişti ama Yunan basını iddiaları başka bir boyuta taşıdı. Yunanistan’da çıkan haberde 62 yaşındaki Alman çalıştırıcının İstanbul'da ev aramaya başladığı iddia edildi.

Haberde ayrıca Löw'ün Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atacağı, bunun karşılığında ise 20 milyon Euro alacağı ayrıntısı da paylaşıldı.

Fenerbahçe'ye Kadıköy'de şok: Tur umudu Prag'a kaldı

Fenerbahçeli Szalai için kesenin ağzını açtılar!

Avrupa devleri Fenerbahçeli 4 yıldızın peşinde!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)