E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlexander Sörloth'un cezası belli oldu---

Alexander Sörloth'un cezası belli oldu

Alexander Sörloth'un cezası belli oldu
13 Şubat 2020 - 17:45 borsagundem.com

PFDK, Alexander Sörloth'a "oy çokluğuyla" 2 resmi maçtan men cezası verildiğini açıkladı. Kupadaki Erzurumspor maçında bir maç cezasını çekmiş olan Sörloth, Tahkim Kurulu ceza indiriminde bulunmazsa ligdeki Sivasspor maçında da forma giyemeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor’un golcü futbolcusu Alexander Sörloth için verilen cezayı açıkladı.

Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının 90. dakikasında sinirlenip rakibini suratından iten 24 yaşındaki futbolcu, kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.

TFF’den yapılan açıklamada, başarılı futbolcunun 2 maç ceza aldığı belirtildi. Sörloth, bordo mavili ekibin Türkiye Kupası’nda oynadığı BB Erzurumspor maçında 1 maçlık cezasını çekmiş oldu.

Sörloth, Tahkim Kurulu’nun ceza indiriminde bulunmaması halinde ligde Sivasspor maçında da cezalı durumda olacak ve Beşiktaş maçında forma giyebilecek.

Norveçli futbolcu bu sezon ligde oynadığı 20 maçta 16 gol atma başarısı gösterdi.

TFF’den konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;

“TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu ALEXANDER SORLOTH’un, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 12. maddeleri uyarınca 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,(oyçokluğu) karar verilmiştir”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)