E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak: Taahhüdüne uymayan bankaları şikayet edin---

Albayrak: Taahhüdüne uymayan bankaları şikayet edin

Albayrak: Taahhüdüne uymayan bankaları şikayet edin
26 Mart 2020 - 09:38 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, bankaların taahhütlerine yönelik "Taahhütlere aykırı uygulamayla karşılaşan vatandaşlar BDDK'nın şikayet hatlarına durumu aktarabilir" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, korona virüs sonrası bankaların vatandaşlara ve iş dünyasına yönelik olarak sunduğu taahhütlerin takipçisi olduklarını ifade etti.

Albayrak ayrıca vatandaşlardan, verdiği taahhüde uymayan bankaları Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)'na şikayet etmelerini istedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayhan sağlık17 Mayıs 2020 04:44

    Özel bankalar öteleme yapiyor yok 1 taksit yatir yok daha emir gelmedi diye zorluyorlar bu yüzden kepek kapama durumuna geldim birileri duysun sesimizi lütfen

  • Evonomist26 Mart 2020 11:55

    Devletin elindeki bütün devket bankaları Halkbank ve Emlakbabk bünyesinde birleştirilmrli. Halkbank sanayi tarım ticari finansmanlara , Emlakbank imar inşaat fşnansmanlarına destek olmalı. Ziraatbank, vakıfbank, ve tmsf ile varlık fonuna gecmiş diğer özel bankalar bu iki banka bünyesinde birleştirilmeli.

  • Emre26 Mart 2020 11:51

    Devlet bankalarını birleştirin, tek büyük bir devlet bankası daha iyi olur. Hemde önemli miktar yönetsel operasyonel tasaruflar da yapılmış olur. Yada bankalardan bazılarını körfez sernayesine satıp, burdan gelen dovizi devlet bankadının sermayesşbe ekleyin, daha iyi olur. Hem dış kaynak saplanmış, hem bankalar birleştitilmiş gibi olur.

  • işsizlik maaşı26 Mart 2020 11:46

    işsizlik maaşı alanlara bir çözüm yok mu?

  • ali cak26 Mart 2020 11:23

    DEVLET BAŞIYIN ÇARESİNE BAK DİYOR BENDE BİTMİŞİM DİYOR )))

  • ersan26 Mart 2020 11:23

    sayın bakan .bankaları satmışşın...kım.kımı.şikayet edecek..bunu sen .çözeceksın..çözebılırsen.tabi

  • ekonomist/stratejist26 Mart 2020 11:23

    Geçen hafta 2020 yılında tüm dünya daralırken ülkemiz de nasibini alacak demiştim. 2020 yılı Türkiye büyüme oranı tahminim %-2 demiştim. Yani %2 daralacağız küçüleceğiz demiştim. Ben en iyi ekonomist/stratejist birisiyim ki analizlerimi Moody's bugün boşa çıkartmadı. Moody's 2020 Türkiye büyüme oranını %-1,4 olarak revize etmiş. Yani Moody's gibi küresel ekonominin duayen analiz şirketi ülkemizin 2020 yılında %-1,4 oranında daralacağını küçüleceğini öngörmüştür. Görüyorsunuz değil mi ben ne kadar en iyi ekonomist/stratejist birisiyim. Daha kriz yeni başlıyor demiştim 1. dalgayı atlattık sırada 2. dalga var ve 3. dalgada Türkiye ekonomisi biter. Ben en iyi ekonomist/stratejist birisiyim ne diyosam çıkar çünkü analizlerim reeldir.

  • pazarci26 Mart 2020 11:22

    devletin gorevi kanun yapmak duzenlemek denetlemek ,bunlari adam gibi yaparsaniz hersey tikir tikir isler.

  • ..26 Mart 2020 10:35

    Devletin gücü nerede? ben hakkaten kayda değer bir adım göremedim. ne fatura ödemelerde, ye diğer desteklerde. boş boş muhabbet, temenni. Koskoca devleti ne hayal getirmişler. krizlerden krizlere atlıyoruz. işçize GSS pirim borcu çıakrttılar.. emekliye hastaneye gidince, muayene parası çıakrttılar. enflasyon altında, düşük ücretle millet yaşıyor. bir sürü şeylere zamlar geldi. hadi piyasa böyle oluyor diyeyyim. ama aynı durumdan olan yabancı devletlere, bakıyoruz avrupada felan, evinde oturan adamın faturasından, evinde oturanaın yemeğine kadar destek geliyor. işsizelere maaş, çalışanların maaşların bir kısmı devletçe ödeniyor. Yani virüs bitse, bizde ekonomik kriz devame decek gibi duruyor. aç aç kimse yaşayamaz. 

  • Fahiş Faiz26 Mart 2020 10:31

    sayın bakana buradan sesleneyim o zaman, adamlar fahiş faizler istiyorlar ötelemek için kredileri. devlet lütfen buna el atsın

  • Baba Vanga26 Mart 2020 09:56

    Küresel ekonomik kriz bizde finansal krizi de tetikleyecek bol karmalı ekonomik kriz yaşayacaz daha yeni başlıyor. 2020 bitmeden akp çöplüğü bitecek.