E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak: Dengelenme sürecinin pozitif etkileri devam ediyor---

Albayrak: Dengelenme sürecinin pozitif etkileri devam ediyor

Albayrak: Dengelenme sürecinin pozitif etkileri devam ediyor
01 Ağustos 2019 - 16:09 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Dengelenme sürecinin pozitif etkileri piyasalara yansımaya devam ediyor. Kamu bankalarımız faizlerde düşüş süreçlerini başlattı." ifadesini kullandı.

Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ziraat Bankası ve VakıfBank tarafından ilan edilen faiz indirimi kararlarını değerlendirdi.

Dengelenme sürecinin pozitif etkilerinin piyasalara yansımaya devam ettiğini belirten Albayrak, "Kamu bankalarımız faizlerde düşüş süreçlerini başlattı. Konut, tüketici ve kurumsal kredilerde oldukça avantajlı koşullarda sunulan kredilerin vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum." mesajını paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gokhan temiz02 Ağustos 2019 03:24

    gecen ayda zam gelmisti galiba ne oluyor ust uste zamlar dogalgazda dolarda cikmadi dogalgas fiyatlarida artmadi uluslararasi piyasalarda bu zamlar sirketinin icini bosaltan enerji sirketi sahiplerine sanki peskes zamlari gibi geldi

  • Vatandaş01 Ağustos 2019 21:12

    Faizde düşüş, elektrik ve doğal gazda % 15 yükseliş, lütfen faizleri daha fazla düşürmeyin bu kadar pozitif etki yeterli.

  • RİZEli mulivbjk01 Ağustos 2019 18:38

    Gece bizler yatarken doğalgaza % 15 yerlestirdiginizden belli ekonominin dengeye gelmesi.elele tutusun haydi millet bahcelerine lay lala lala...

  • Nihat01 Ağustos 2019 18:25

    Ekonomi  de rakamlar gayet umut verici!   Sayın Bakan yerini hak ettiğini  çakal takımının feryat etmesinden anlıyoruz.  Kendi ülkesini kötülemeyi marifet sanan züppe takımı doları  ekonomi zan ediyor.  Bir türlü de bunlar bir şey beğenmez! Çünkü meşrep sorunları vardır. Gittiği yabancı ülkede bir kahve bir çorba ya da  yediği bir yemeği anlata anlata bitiremezler. Bu kadar da kompleksli ve kişilikleri sorunludur.

  • Itri01 Ağustos 2019 16:49

    Ekonomi duvara tosladı

  • Ryu ken 01 Ağustos 2019 16:43

    200 lük evin fiyatı 250 olur degişen bişe olmaz.. Dolar yükselmeden düzelmez. Fiyatlar arttı krediler düşse ne ki..

  • köfteci01 Ağustos 2019 18:17

    talep olmayınca nasıl olacak o  millet geçim derdinde