E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAla'dan tazminat istedi---

Ala'dan tazminat istedi

Ala'dan tazminat istedi
31 Ocak 2014 - 06:20 borsagundem.com

Fethullah Gülen, İçişleri Bakanı Ala'ya 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı

Fethullah Gülen, İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nca düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak’ın açtığı davanın dilekçesinde, Ala’nın 26 Ocak 2014’teki toplantıda, “Biz kaç darbe girişimi atlatmışız kardeşim, senin haberin var mı? Biz kaç darbeyi bertaraf etmişiz, senin ağa babalarını yenmişiz, ağa babalarını. Sana pabuç bırakır mıyız? Sen içine yuvalandığın o tabanda Allah rızası için çalışan insanları bile tu kaka ediyorsun. Çekil oradan da çekil. Senin orada da yerin yok. O insanların da iyi niyetini suiistimal etme. Sen Fas’tan Endonezya’ya kadar, Yakutistan’dan, Kırım’dan Sudan’a kadar herkesin ‘Allah razı olsun’ dediği, bu berbat düzene uluslararası sömürge düzenine ‘one minute’ diyen bir lidere ‘dur’ diyorsun. Sen kimsin, kimsin?” dediği aktarıldı. Dilekçede bu ifadelerin doğrudan Gülen’in kişiliğini hedef aldığı, eleştiri sınırlarını aştığı savunuldu.       (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)