E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener, yeni ekonomi projesi 'Artagan'ı tanıttı---

Akşener, yeni ekonomi projesi 'Artagan'ı tanıttı

Akşener, yeni ekonomi projesi 'Artagan'ı tanıttı
30 Haziran 2021 - 15:05 borsagundem.com

Grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Akşener, 'Elmalı Davası' olarak gündeme gelen çocuk istismarı iddiaları için, "Bu korkunç suçun faillerinin aramızda geziyor olması kabul edilemez" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in gündeminde 'Elmalı Davası', hedefinde mahkemenin tutuksuz yargılama kararı vardı. "Kabul edilemez" diyen Akşener, şöyle konuştu:

Tutuklu yargılamayı olağanlaştıranlar, konu iki küçük çocuğumuza vicdansızca yapılan cinsel istismar olunca tutuksuz yargılamayı tercih etmişler. Hukuka ve adalete olan güvenimizin pamuk ipliğine bağlı hale getirildiği dönemde bu korkunç suçun faillerinin aramızda geziyor olması kabul edilemez. Açılan HSK soruşturması doğru yönde atılmış bir adımdır.

ARTAGAN PROJESİ

Akşener, hazırladıkları yeni ekonomi projesi 'Artagan'ı tanıttı. "Artagan, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 21. yüzyıldaki adıdır. Artagan, tüm mali kayıt ve denetiminin, yapay zeka aracılığıyla yapılmasını sağlayan, özerk bir mali denetim ağıdır. Artagan, içinde binlerce yazılım ve vergi uzmanının bulunduğu, korunaklı bir kampüste yer alır" derken, Akşener sözlerine şöyle devam etti:

Finansal sisteme de, 500 milyar liranın üzerinde bir mevduat hacmi sağlayacak. Bunun sonucunda, Türkiye’de faizler, ilk kez gelişmiş ülkelerin seviyelerine gerileyecek.

Erdoğan: Kanal İstanbul şimdiden ülkemize hayırlı olsun

Elvan: Merkez Bankası'na müdahale söz konusu değildir

Kılıçdaroğlu: Kısa çalışma ödeneğinin bitmemesi gerekiyor

Bahçeli: Üniversite sınavı tamamen kaldırılmalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.