E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener: Bizim derdimiz memleket meselesi---

Akşener: Bizim derdimiz memleket meselesi

Akşener: Bizim derdimiz memleket meselesi
01 Ekim 2020 - 13:25 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: İç meselelerimizle Türkiye'yi meşgul etmeyi doğru bulmuyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Başkanı ve grup başkanvekillerinin seçileceği toplantıya katılmak üzere Meclis'e geldi. 

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, Bahçeli'nin, "Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doğasına uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır." açıklamasını değerlendirdi.

Akşener, "Biz bu konuyu anlamaya çalışıyoruz. Önce, Sayın Soylu Anayasa Mahkemesiyle ilgili bir tartışma başlattı. Dün Sayın Bahçeli'nin beyanını okudum. Burada anlamaya çalıştığımız şey şu: Sayın Soylu ve Sayın Bahçeli birlikte bir çalışma mı yapıyor yoksa AK Parti ve Sayın Bahçeli bir çalışma mı yapıyor?" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Merkezinde yaşanan gerginlikle ilgili bir soru üzerine Akşener, "Bizim derdimiz memleket meselesi, derdimiz işsizlik, bizim derdimiz umutsuz gençler. Dolayısıyla iç meselelerimizle Türkiye'yi meşgul etmeyi doğru bulmuyorum." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU01 Ekim 2020 16:51

    Senin gibi milliyetci olmaz olsun yerin dibine girsin hemi.gittin teröristleri destekleyen hatta ermenileri ve yunanları destekleyen HDP ile işbirliği yaptın.chp bir şey demem zaten onun yolu belli.

  • oğuz01 Ekim 2020 16:06

    Kullanılmış olan arkadaşlar geç değil yeriniz mhp dir. Sizlerle işi bitince nasılda kenara attılar gerçek patinize dönme zamanı....

  • Aalp06 Ekim 2020 21:03

    Aman birader..aman Lomax olsun. Onun.gibi..azmi.ugrastik bunlari temizlemeye.sn.devlet begin.. hatalarida.biri. Neyseki. Cabuk anladi da..defetti..yoksa bizide tuvalet cu