E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkdeniz Güvenlik hisse geri alımına başlıyor---

Akdeniz Güvenlik hisse geri alımına başlıyor

Akdeniz Güvenlik hisse geri alımına başlıyor
16 Şubat 2016 - 14:36 borsagundem.com

Akdeniz Güvenlik 8 TL fiyata kadar hisse geri alımı yapmayı planlıyor

Akdeniz Güvenlik hisse geri alımı yapacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre 8 TL fiyat ve 1.000.000 adet paya kadar hisse geri alımı yapılmasına başlanacak. Hisse geri alımı 29 Nisan'da sona erecek.

Konuyla ilgili detaylı KAP açıklaması şöyle:

28 Mayıs 2015 tarihinde Şirketimiz Olağan Genel Kurulu'nda kabul edilen "şirket paylarının geri alımı" ile ilgili maddesi çerçevesinde Şirketimiz hisselerini 8 TL fiyat seviyesine ve toplamda 1.000.000 adet paya kadar geri alımı yapabilmesi için Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek'e yetki verilmişti. 

Piyasa şartları dikkate alınarak 18 Şubat 2016 tarihinden itibaren geri alım programı çerçevesinde, azami 1.000.000 adet payı aşmayacak şekilde ve 29 Nisan 2016 tarihinde sonlandırılmak üzere  8 TL fiyat seviyesine kadar, gerekli görülen durumlarda alınabilecek paylar için fon ayrılması ve işlemlerin Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek tarafından yürütülmesine karar verilmiştir.

Yapılan her işlem sonrasında işlemlere ilişkin mevzuata uygun özel durum açıklamaları kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)