E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti-MHP ittifakı ne durumda?---

AK Parti-MHP ittifakı ne durumda?

AK Parti-MHP ittifakı ne durumda?
02 Ekim 2018 - 11:49 borsagundem.com

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki MHP ile olası ittifaka ilişkin açıklamada bulundu

AK Parti ile MHP arasında yerel seçimlere ilişkin ittifak yapılması gündemde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Meclis konuşmasının ardından MHP lideri ile ittifaka yönelik görüşme gerçekleştirdi.

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise görüşmelerin durumuna ilişkin açıklamada bulundu. 

Özhaseki şunları söyledi:

"İttifaka ilişkin yol haritası akıl yürütme ve istişare ile belirlenir. Cumhur İttifakı'na ilişkin formüller önümüzdeki günlerde netleşir. Erdoğan-Bahçeli görüşme tarihi belli değil, bugün MYK'da görüşülür."

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MHP02 Ekim 2018 18:34

    Kapatıyoruz

  • mehmet mehmethan02 Ekim 2018 15:52

    Akp çok rahat İstanbul ve Ankara yı tek başına alabilir. Manisa, Isparta, Adana ve Mersini güzel bir aday çıkarması durumunda Mhp yada kimseye ihtiyaç duymadan kazanır. İttifak demek Akp nin kazanacağı belediyeleri Mhp ye devretmesi demektir.

  • engin02 Ekim 2018 12:00

    mhp parti olarak bitmiştir. ikili yeni isim bulmalı birleşsinler. akmhp olsun.

  • kim bunlar02 Ekim 2018 14:23

    Biten sizin gibi kafalar sizin gibi kafalar bu ülkeyi senelerce yerinde saydırdı