E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti iyi çalışan bir makine---

AK Parti iyi çalışan bir makine

AK Parti iyi çalışan bir makine
27 Haziran 2014 - 06:57 borsagundem.com

Ankara Sanayi Odası Başkanı Özdebir, "İş dünyası Tayyip Bey'in Cumhurbaşkanlığı'nı satın aldı. AK Parti ise çok iyi çalışan bir makine" dedi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sanayicilerden gelen mesajları yorumlayan Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye'de iki başlı yönetim yerine başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi. Özdebir, bir grup gazeteci ile sohbetinde, "Devletin daha hızlı kararlar alabilmesi için başkanlık sistemine evrilmesi gerekiyor. Genetik kodlarımız nedeniyle lider peşinde gitmeyi seviyoruz. Ancak bu seçim bunun için erken" diye konuştu. 

İYİ ÇALIŞAN BİR MAKİNE 

AK Parti'nin kurumları, organlarıyla çok iyi çalışan bir makine olduğunu belirten Özdebir, "Başbakan bugün partinin omurgası. Eğer bir makine bu şekilde çalışmaya devam ederse birçok şeyin supabı olabilir. Erdoğan çok baskın bir lider. Partiyi her anlamda çekip çeviren ve herkesten fazla çalışan bir insan. Bu ilişkiler aynı şekilde devam ederse parti içinde çok fazla sorun çıkmayabilir ancak bu kez de 'Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı, AK Parti ile çok sıkı ilişki içinde' diyecekler" şeklinde konuştu. 

İSTİKRAR İÇİN ERDOĞAN 

Özdebir, iş dünyasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığını satın aldığını belirterek, "İstikrarın bozulmaması için Erdoğan'ın başımızda kalmasını istiyoruz" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mslm27 Haziran 2014 08:44

    kişi başı borcun son 10 yılda 53 kat arttığı söyleniyor. Aman istikrar bozulmasın, 5 yıl daha, sonunda 7 ceddimiz borcu ödeyemez hale gelsin anlamınamı geliyor. İş dünyası tabiki destekler, halka yüklenen bu borç onların cebine giriyor

  • zülfikar27 Haziran 2014 08:44

    ne kadarlık bir çıkarın var