E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAdana Demirspor yıldız oyuncusuyla yollarını ayırıyor---

Adana Demirspor yıldız oyuncusuyla yollarını ayırıyor

Adana Demirspor yıldız oyuncusuyla yollarını ayırıyor
05 Ağustos 2022 - 13:29 borsagundem.com

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'un yıldız transferi olan İtalyan golcüye teklifler gelmeye devam ederken yeni takımıyla her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un geçen sezon kadrosuna kattığı Mario Balotelli, Türkiye'de adından oldukça söz ettirdi.

Kariyeri boyunca birçok büyük takımda forma giyen ancak kişisel problemler nedeniyle tutunamayan Balotelli, Süper Lig'de kendini buldu.

Adana Demirspor formasıyla 33 maçta forma giyen İtalyan golcü, 19 gol ve 6 asist yaptı. Attığı gollerle ve maç içindeki hareketleriyle sezonun en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Balotelli, İtalya Milli Takımı için de bir seçenek haline geldi.

Ancak teknik direktör Roberto Mancini, Mario Balotelli'ye henüz yeniden milli forma şansı vermedi.

MURAT SANCAK'TAN BALOTELLI AÇIKLAMASI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yıldız golcü hakkında transfer söylentilerine dikkat çeken bir yanıt vermişti. Sancak "Balotelli için ne kadar bonservis belirlediniz?" sorusuna, " satmayı düşünmüyorum ki bu yüzden de bir bonservis bedeli yok." diye cevap verdi.

YENİ TAKIMIYLA ANLAŞTI İDDİASI

Adana Demirspor'da Mario Balotelli'nin geleceği merak ediliyor. İtalyan basını, golcü oyuncunun Sion'a transfer olabileceğini belirtti.

Alfredo Pedulla'nın haberine göre Sion, Mario Balotelli ile yürüttüğü görüşmelerden olumlu sonuç aldı. İki taraf, transfer adına anlaşma sağlamış durumdalar. Balotelli ile anlaşma sağladığı iddia edilen Sion'un transferi bitirmek adına Adana Demirspor ile görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Fenerbahçe, genç kaleciyi kiraladı

 

Galatasaray'da Torreira için yeni gelişme

 

Beşiktaş sezonu Kayserispor maçıyla açıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)