E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAdana Çimento grubu hisseleri işleme kapatıldı---

Adana Çimento grubu hisseleri işleme kapatıldı

Adana Çimento grubu hisseleri işleme kapatıldı
04 Ocak 2018 - 09:49 borsagundem.com

Aşırı volatil seyreden Adana Çimento grubuna ait hisseler Borsa İstanbul'un istediği açılmayı yapmaması nedeniyle geçici olarak işleme kapatıldı

Adana Çimento'nun A, B, C grubu hisseleri Borsa İstanbul'un talep ettiği açıklamayı yapmamasından dolayı geçici olarak işleme kapatıldı.

Olağandışı fiyat hareketleri yaşanan hisselere ilişkin olarak Borsa İstanbul açıklama istedi. Açıklama zamanında yapılmayınca hisseler bugün geçici olarak işlem görmedi.

Şirketlerin yaptığı açıklama ile birlikte hisseler saat 11:05 itibariyle tekrardan işleme başlayacak.

Borsa İstanbul'dan KAP'a şu açıklama yapıldı:

ADANA.E, ADBGR.E ve ADNAC.E pay sıraları şirket payında meydana gelen olağandışı fiyat hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D demirkan 04 Ocak 2018 13:12

    BORSADA ZARAR AÇILAYAN.İYİ PERFORMANS GÖSTEREMEYEN.KARPAYI DAĞITMAYAN ŞİRKETLERE BORSADAN ATACAN.ÖN ÖNEMLİSİ HALKA ARZ DAN ÖNCE KILI KIRK YARACAN İNCELEMEYE ALACAN.ÇOĞU ŞİRKET FİNANSMAN BULMAK İÇİN GELİYOR BARTIRMIŞ ÇIKARMIŞ ZARARINA YATIRIMCIYA YÜKLÜYOR.BİRİLERİDE BUNU ÇANAK TUTUYOR.İNSANLARI SÖMÜRÜYORLAR. BORSAYA KABURLA ELESEN.100 ŞİRKET ANCAK KALIR.

  • D demirkan 04 Ocak 2018 11:05

    GİDEN HİSSE İLE UĞRAŞA CAĞINA.GİTMEYEN EMGYO İLE İLGİLEN.

  • borsacı04 Ocak 2018 10:55

    Borsanın en durağan hissesini volatil diye anlatıyorsunuz ya şaşıyorum

  • vatandaş 04 Ocak 2018 10:29

    Gerçekten inanamıyorum nasıl bir mantık aşırı volotidede yaw zaten kademeleri sıfırladınız 100 tl için 1000 kademe gitmesi gerekiyor bunu neden yaptınız hacim olsun diye peki aşırı volotidede ne demek süpekilasyon olmadan borsa olurmu

  • mali 04 Ocak 2018 10:19

    2-3 tavan yapan, bir ayda yüzde 200 artan hisseleri görmez, 6-6.7 arasındaki fiyat oynamasını görür. iyi misiniz?