E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'li yüzlerce Yahudi kuruluştan Biden'a çağrı---

ABD'li yüzlerce Yahudi kuruluştan Biden'a çağrı

ABD'li yüzlerce Yahudi kuruluştan Biden'a çağrı
08 Aralık 2023 - 01:38 borsagundem.com

ABD'de bulunan yüzlerce Yahudi kuruluş yayınladıkları ortak mektup ile ABD Başkanı Joe Biden'a, Gazze'deki çatışmaları durdurma noktasında elini taşın altına koyması ve ateşkes için adım atılması gerektiğini vurguladı

ABD'de yüzlerce Yahudi kuruluş ile sivil toplum örgütü temsilcileri, ABD Başkanı Joe Biden'a bir mektup yazarak Gazze'de acil ve kalıcı ateşkes için çağrıda bulundu.

Aralarında Jewish Voice for Peace, IfNotNow ve J Street gibi önde gelen Yahudi kuruluşlarının da yer aldığı çok sayıda kuruluşun temsilcisi, Biden'e yazdıkları mektupta Gazze'de ateşkesin yanı sıra esirlerin serbest bırakılması ve Filistin'de iki devletli çözüm için siyasi adım atılması gerektiğini dile getirdi.

BİDEN'A MEKTUP

"Ateşkes, esirlerin serbest bırakılması ve hem İsraillilerin hem de Filistinlilerin kolektif güvenliğini ve özgürlüğünü güvence altına alacak uzun vadeli siyasi çözüm çağrısı için bir araya geldik" ifadesinin yer aldığı mektupta, çok sayıda Yahudi din adamının isminin de bulunması dikkati çekti.

Dün Beyaz Saray'da görev yapan stajyerler Biden'a bir mektup göndererek Gazze'de kalıcı ateşkes için çağrı yapmıştı.

Geçen ay da Biden yönetimine bir mektup yollayan 400'den fazla eski ve halen görevdeki yetkililer, Gazze'de acil ateşkes için yönetimin İsrail'e baskı yapması çağrısında bulunmuştu.

Erdoğan: Gazze kasabı olan Netanyahu yargılanacaktır

 

İsrail'den Gazze Şeridi'nin güneyine şiddetli hava saldırısı

 

Gazze'de ateşkes sona erdi: İsrail saldırılara yeniden başladı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Katil dolar almayın 08 Aralık 2023 08:56

    Katil baba abd katil Oglu İsrail katil parası dolar unutmayın abd ve İsrail mallar boykut iyi birde dolar yapın mallar boykut dolor ne nahana unutma bir gün sende ölecek sin abd ve İsrail unutma ölüm her han olabilir